020-7657000

Laadpaal Aspark Owl

Aspark Owl

de nieuwe Aspark is een volledig elektrische sport auto die is gecreëerd door een Japans bedrijf genaamd Aspark. Het doel van Aspark was dat ze de allersnelste acceleratie voor een elektrische auto zouden hebben. dit komt natuurlijk ook met zijn prijs de Aspark Owl is maarlieft 2.5 miljoen euro per auto. Ook word er verwacht dat er niet meer dan 100 van deze auto’s op de weg zullen gaan rijden.

De prijs van de Aspark Owl is 2,9 miljoen euro, exclusief Nederlandse belastingen. Zoals bij de meeste auto’s in deze categorie, kan hij volledig aangepast worden aan de wensen van de eigenaar. De Owl wordt gebouwd in samenwerking met Manifattura Automobili Turin (MAT). Dat is hetzelfde bedrijf dat werkte aan projecten als de New Stratos en Apollo Intensa Emozione. Kleine kanttekening: Aspark wilde de specificaties en cijfers op het gebied van vermogen nog niet officieel bevestigen.

Het bedrijf maakt het productiemodel van de auto volgende week op de Dubai Motor Show bekend. Aspark kluste in de afgelopen maanden nog flink aan de auto en er zou een hoop anders moeten zijn dan in 2017, toen de auto voor het eerst getoond werd. Wat we weten, is dat de Owl een carrosserie van koolstofvezel krijgt, plus vier elektromotoren, een torque vectoring-systeem, een ‘exclusieve’ accu en een handgemaakt ‘premium’ interieur. ‘We zullen onze missie nooit opgeven en we blijven opwindende projecten als de Owl produceren’, voegde Yoshida nog toe.

Bron

 

 

N

Type stekker aansluiting: Type 2

N

Grootte accupakket is 64.0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur is nog niet bekend

N

Actieradius: 451 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch): is nog niet bekend

N

prijs vanaf: €2.500.000

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »