020-7657000

Laadpaal Aston Martin Rapide-E

Aston Martin Rapide-E

Het niewe model van Aston Martin heeft volledig de aandacht bij het merk aangezien dit hun eerste volledig elektrische auto is. De Rapide-E heeft 2 elektromotoren. De Rapide-E gaat van 0 naar 100 in iets minder dan vier seconden, en de topsnelheid ligt op maarliefst 250 kilometer per uur. als de auto volledig is opgeladen heeft de auto een actieradius van 300 kilometer. Er werden ook maar 155 van deze exemplaren gemaakt, dus als je er een ziet rijden is die erg speciaal!

Aston Martin kondigde in 2015 al de komst aan van een volledig elektrische versie van de Rapide. In dat jaar liet Aston Martin al een eerste prototype zien van de gelikte, gestrekte én geëlektrificeerde auto die de naam Rapide E op zich gedrukt zou krijgen. Nu is eindelijk het moment daar dat het merk de productieversie aan de buitenwereld mag voorstellen.

Het accupakket van de Rapide E heeft een capaciteit van 65 kWh en ligt op de plek waar bij ‘reguliere’ Rapides de 6,0-liter V12, de transmissie en de brandstoftank zijn gevestigd. Met die accu moet de Rapide E een actieradius van zo’n 320 kilometer kunnen halen (WLTP). Met een 400V/50kW-lader is de Rapide E na anderhalf uur laden goed voor een actieradius van zo’n 300 kilometer, maar wie de 800V/100kWh-lader erin plugt, moet het volledige pakket in een uur vol kunnen krijgen.

Bron

 

N

Type aansluiting: Type 2

N

Grootte accupakket is 64.0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur : 11 kw

N

Actieradius: 300 km

N

610 pk

N

de prijs is op aanvraag

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »