020-7657000

Laadpaal Audi RS Q3

Audi RS Q3

De RS Q3, brengt jou niet zomaar ongemerkt naar een plek toe, de Audi RS 3 brengt jou naar de plek toe in stijl. Een passende auto daarbij is deze Audi. Het eigen designkenmerk van deze nieuwe Audi maken het prestatiepotentieel zichtbaar voor de buitenwereld. De aflopende daklijn verleent deze indrukwekkende SUV een vleugje coupékarakter.

Audi RS Q3 Sportback valt op door zijn krachtige kracht, snelheid en sportief design. In de straten van Holland is het relatief compacte formaat aangenaam. Onder de motorkap bevindt zich Audi’s legendarische vijfcilinder 2.5 TFSI De auto heeft een vermogen van 294 kW / 400 pk en een topsnelheid van 250 (standaard) of 280 (optioneel) km / u.

Ook zie je de kracht van de Audi RS Q3 Sportback. Het RS-sportstuur met vlakke bodem en de aluminium afwerking in antracietkleurig Race-type zijn standaard. Deze panelen kunnen worden vervangen door zwarte pianolak of koolstofvezelafwerkingen. RS-sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen en nappaleren bekleding zijn ook beschikbaar, inclusief honingraatstiksels. Indien nodig kunnen rode of blauwe details worden gebruikt om de sportbeleving te versterken. Fijne details: Als je het portier opent, wordt “Audi Sport” op de grond geprojecteerd.

Dankzij het mooie scherm van dit voertuig mis je niets. Een Audi virtual cockpit met hoge resolutie en een MMI-touchscreen zijn standaard. De 12,3-inch full HD-meter met specifieke RS-graphics kan worden geüpgraded naar een versie die ook schakelindicatoren, acceleratiemetingen, vermogen en koppel, enz. Kan weergeven. Deze auto blinkt uit door zijn adembenemende prestaties.

 

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Grootte accupakket in kWh

83.0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

11 kWh

N

Actieradius

425 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,05 = (83 * 0,23) / 425 km 

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Translate »