020-7657000

Automatisch verrekenen

EV Company verzorgt de levering en de installatie van de laadoplossing die bij u past. Na de installatie van het laadpunt door onze gecertificeerde installateurs, kunt u zorgeloos beginnen met opladen. Wanneer u een auto van de zaak heeft en thuis wilt laden, worden de kosten vaak automatisch verrekend.
Via het backoffice abonnement kunt u uw privé gemaakte stroomkosten voor het opladen van de auto automatisch verrekenen met uw bedrijf of leasemaatschappij. Alle laadsessies worden geregistreerd en betaald via uw zakelijk geregistreerde laadpas. Vervolgens worden alle privé gemaakte stroomkosten maandelijks automatisch uitgekeerd op uw privérekening. Nadat uw laadpunt is geïnstalleerd zorgen wij er voor dat ook het laadpunt aan uw account wordt gekoppeld en u meteen zorgeloos kunt laden.

 

Automatisch verrekenen

Om deze stroomkosten zakelijk toe te kennen, stellen wij uw prive IBAN nummer in als ontvanger van alle laadtransacties en worden de stroomkosten maandelijks gecrediteerd en doorbelast aan uw werkgever.

Alle laadsessies worden in het systeem opgeslagen en doorgestuurd naar de backoffice. Hierin worden alle gemaakte kosten opgeslagen. De laadsessies die gedaan worden gedurende een maand worden gefactureerd rond de 15e van de volgende maand doordat het tijd kost om alle data van de backoffice overzichtelijk te maken. De werkgever die de kosten moet betalen ontvangt dus de factuur en u als klant ontvangt een creditnota. De kosten zijn door de klant gemaakt, maar moeten natuurlijk betaald worden door de werkgever. Vanaf het moment dat de creditnota door de klant ontvangen is, kan het tot 6 weken duren tot deze uitbetaald wordt. Kortom, de gemaakte thuislaad kosten in januari heeft u tussen 15 en 31 maart weer op de eigen rekening staan.   

Via onze LaadApp zijn alle publieke laadpalen te vinden. Wanneer u bij een publiek laadpunt aankomt, houd u de laadpas of sleutelhanger tegen het scherm van de laadpaal en zo kan de laadsessie beginnen. De kosten lopen natuurlijk op naarmate uw elektrische auto langer aan een laadpaal gekoppeld zit. Als u laadt bij een publieke laadpaal met een auto via de zaak, hoeft u zich geen zorgen over te maken over kosten. De kosten gaan automatisch naar de werkgever die u de laadpas of sleutelhanger heeft gegeven. 

 

 

Vragen?

EV Company staat altijd voor u klaar met betrekking tot vragen van klanten. Mocht u na bovenstaande informatie nog vragen hebben over het automatische verrekenen van uw stroomkosten, kunt u onderstaand formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

 

Translate »