020-7657000

Laadpaal Byton K Byte

Byton K Byte

Dit model van Byton Concept introduceert een nieuw tijdperk van mobiliteit voor elektrische auto’s. Het slanke ontwerp van de sedan bestaat uit de nieuwste technologie voor autonoom rijden tot niveau 4 en biedt een soepele, stijlvolle ervaring voor iedereen aan boord van deze Byton.Het Byton model Concept biedt een zeer intuïtieve interface, waarmee gebruikers hun eigen gebruik van tijd en ruimte kunnen definiëren.

De K-Byte is ontworpen op hetzelfde platform als de M-Byte SUV-conceptcar. Deze basis maakt twee aandrijflijnen mogelijk: een achterwielaangedreven variant en een vierwielaangedreven versie met twee elektromotoren. De eerste zou 268 pk en 400 Nm leveren, de tweede 468 pk en 710 Nm. Het pakket met lithium-ionbatterijen maakt een (theoretisch) bereik mogelijk van 400 respectievelijk 520 km.

Hoewel de K-Byte dus geen vermogen tekort komt benadrukt Byton-CEO Carsten Breitfelt dat ‘performance niet de kern van ons merk is’. De start-up benadrukt evengoed een computerbedrijf als autobouwer te zijn. Naast het Chinese hoofdkantoor en fabriek heeft het onder meer een ontwerpcentrum in het Duitse München en een software-ontwikkelcentrum in Silicon Valley.

Bron

 

N

Type aansluiting:

Type 2

N

Grootte accupakket:

64.0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur :

11 kw

N

Actieradius:

520 km

N

pk is nog niet bekend

N

de prijs is nog niet bekend

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »