020-7657000

Laadpaal Citroen e-SpaceTourer

Citroen e-SpaceTourer

 

Het design van de Citroen e-SpaceTourer is typisch het design van Citroen. Dit heeft hij te danken aan de krachtige maar toch vloeiende lijnen, waardoor de auto er zowel geruststellend als energiek uit ziet. De Citroen e-SpaceTourer heeft net zoals de normale Citroen SpaceTourer alle voordelen van gemak.

Zo heeft de auto een beperkte hoogte van 1,94 m, hierdoor heeft de auto gemakkelijk toegang tot alle parkeerterreinen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn voor auto’s van dit type. Ook maakt de auto gebruik van handsfree te bedienen schuifdeuren. Met de handsfree functie kunnen de schuifdeuren worden geopend en gesloten zonder ze aan te raken, namelijk een beweging met de voet onder de hoek van de achterbumper is meer dan voldoende.

Het rijcomfort van de auto wordt als ongeëvenaard ondervonden. Dit hebben zij te danken aan het rijgedrag, geluidsisolatie en het veercomfort. Zo heeft de Citroën e-SpaceTourer; geen motorgeluid en geen trillingen in de motor. Ook kunt u de grote van de bagageruimte aan uw eigen behoeften aanpassen.

Deze Citroen e-SpaceTourer komt in 4 uitvoeringen. De specificaties hieronder zijn van het goedkoopste model.

Bron

N

Type stekker aansluiting Type 2

N

Groote accupakket: 45,0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur 11 kWh

N

Actieradius 180 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch) €0,057 = (45.0 * 0,23) / 180 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »