020-7657000

Laadpaal Cupra Tavascan

Cupra Tavascan

De volledig elektrische coupé-SUV beschikt over een 100% elektrische aandrijflijn, waardoor het een krachtig aerodynamisch voertuig is met nul uitlaatemissies. Het beschikt over twee motoren in elke as die een gecombineerd vermogen van 225 kW leveren aan alle vier de wielen.

Het interieur van de concept car is een combinatie van stijl en functionaliteit. De koolstofvezelstructuur van de CUPRA Tavascan weerspiegelt de gebeeldhouwde lijnen en aerodynamica van de buitenkant en is ontworpen om een ​​lichtgewicht cabine te bieden. Contrasterende kleuren verspreid door LED-omgevingsverlichting geven de inzittenden een rustige ruimte binnen de krachtige machine.

De Tavascan rolt namelijk op het MEB-platform van Volkswagen. Het platform waar bijvoorbeeld de Volkswagen ID.3 en de Audi Q4 e-tron op gebouwd gaan worden. En met dat platform komen ook bekende cijfers naar boven. Zo wordt de SUV aangedreven door twee elektromotoren (op elke as één) die samen goed zijn voor 225 kW (306 pk). In de bodem van de auto ligt een 77 kW-accupakket waarmee het geheel zo’n 450 kilometer  (WLTP) moet kunnen afleggen. Een sprintje van 0 – 100 km/h gaat binnen 6,5 seconden.

Bron

 

N

Type aansluiting: Type 2

N

Grootte accupakket is 64.0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur : 11 kw

N

Actieradius: 300 km

N

610 pk

N

de prijs is op aanvraag

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »