Openingstijden & informatie


Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

+31(0)20 261 4634
Ma-vr: 09:00 – 18:00
Zat: 10:00 – 18:00

Diensten

Diensten, advies , strategie & beleid

Elektrische auto’s en plug-in hybrides worden vaak ingezet vanwege de fiscale voordelen voor de medewerker, echter met de juiste toekenningscriteria in uw autoregeling voorkomt u onvoorziene kosten. Onze innovatieve producten geven elektrische auto’s de vrijheid om te rijden. Daarnaast denken wij graag duurzaam mee om elektrische mobiliteit succesvol te implementeren in uw organisatie, deze diensten bieden wij u graag aan. Uw bedrijfsstrategie en bijbehorende doelstellingen op het gebied van MVO, kostenbesparingen, personeelsbeleid en autoregeling zijn de leidraad voor de implementatie van elektrische mobiliteit. EV Company denkt graag duurzaam mee voor een strategisch beleid rondom de elektrische auto in uw organisatie.

Een van onze diensten is een onafhankelijk advies over het succesvol implementeren van EV & PHEV in uw organisatie.

  •   Strategie
  •   Autoregeling
  •   Implementatie
  •   Evaluatie

Om grip op de verbruikskosten en daarmee de Total Cost of Ownership te hebben, dient men optimaal gebruik te maken van de laadmogelijkheden. Naast alle fiscale voordelen van de elektrische auto is het van belang om de juiste toekenningscriteria toe te passen, zodat men maximaal gebruik kan maken van de elektrische kilometers.

 

De werknemer heeft grote invloed op de kosten:Diensten elektrische auto EV Company

  • Wordt er voldoende elektrisch gereden?
  • In hoeverre wordt er gebruik gemaakt van de door de werkgever beschikbaar gestelde laadlocaties?
  • Wordt op scherp geprijsde locaties geladen en getankt?

 

 

Communicatie is essentieel, hiermee wordt het gewenste gebruik gestimuleerd. Dit draagt ook bij aan doelstellingen omtrent MVO en kostenbesparingen. Informatie delen werkt positief, zekers als de benadering rondom het besparingspotentieel wordt gecommuniceerd als een interne competitie tussen de berijders.

Het slim omgaan met elektrische auto’s bevordert uw bedrijfsstrategie:

  • MVO / Imago (Co2-prestatieladder)
  • Aantrekkelijke werkgever: ruime keuze en gunstig belastingklimaat

Deze afwegingen en doelen bepalen de basis voor de autoregeling, de afspraken tussen werkgever en werknemers omtrent autokeuze en autogebruik.

Wilt u meer weten over onze diensten of advies over een succesvolle implementatie van elektrische voertuigen in uw organisatie, haar strategie en de autoregeling?

Neem dan contact met ons op via +31(0)20 2614634 of via mail op info@evcompany.eu

 

 

Uw winkelwagen

Aanbevolen producten