Hulp nodig met kiezen?

Kies uw automerk en vind de beste laadoplossing voor uw EV.
> Ga naar autopagina

Reviews

Openingstijden en informatie


De Parelvisserslaan 1
1183 RH Amstelveen

+31(0)20 261 4634
Ma-vr: 09:00 – 18:00

Laadpaal Porsche Panamera S E-Hybrid

Bent u op zoek naar een laadpaal Porsche Panamera S E-Hybride? Wij adviseren u graag voor de beste laadvoorziening voor thuis of op kantoor. Met ons ruime assortiment laadvoorzieningen en brede kennis van de markt kunnen wij het beste onafhankelijke advies leveren naar uw wensen. Met ons advies leveren wij de meest geschikte laadpaal Porsche Panamera S E-Hybride.

Met e-mobility zetten Porsche de volgende grote stap – en met de Porsche Panamera S E-Hybrid biedt het een totaalconcept dat de bestuurder en de auto op slimme wijze met elkaar verbindt. Met een performance die het niveau van wat velen van een sportwagen verwachten overtreft. En dat in combinatie met een verbruik dat fors lager is dan velen bij een sportwagen verwachten. Voor iedereen die onderweg is – op weg naar de toekomst.

Wilt u meer informatie over laadpaal Porsche Panamera, dan kunt u contact opnemen of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Als u geen extra informatie nodig heeft dan kunt u hieronder terecht voor de mogelijkheden.

Laadproducten voor de Porsche Panamera S E-Hybrid:

Wilt u een offerte of meer informatie?

[maxbutton id=”1″] of bel ons direct op +31(0)20 2614634EV Laadpas

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.
Laadpaal Porsche Panamera Electric

De Porsche Panamera S E-Hybrid is een parallelle plug-in hybride. Hij kan dus zowel uitsluitend door de verbrandingsmotor of de elektromotor worden aangedreven, als door beide motoren tegelijk. Zo kan hij het vermogen van beide motoren gebruiken. Sinds 2011 een vertrouwd concept. De hoogvoltaccu wordt in ca. 3,8 uur opgeladen via het reguliere stroomnet. Of tijdens het rijden door recuperatie – de terugwinning van remenergie. Dankzij innovatieve lithium-ionentechniek slaat hij met 9,4 kWh bovendien veel meer energie op. De accu is onderhoudsvrij en biedt 6 jaar garantie.

De 3,0-liter V6 motor met compressor levert 245 kW (333 pk), de elektromotor 70 kW (95 pk), beide motoren leveren samen bij 5.500 1/min een vermogen van 306 kW (416 pk). Samen zorgen de motoren van de Porsche Panamera S E-Hybrid voor een acceleratietijd van slechts 5,5 s voor de sprint van 0 naar 100 km/h. Het verbruik volgens de NETC is met gemiddeld 3,1 l/100 km bijzonder laag, net als de CO2-emissie van 71 g/km.

Het spectrum van het hybride-aandrijfsysteem reikt van emissievrij en stil rijden tot een maximale snelheid van 135 km/h en een actieradius van 36 km (NETC). De verbrandingmotor wordt indien benodigd automatisch of desgewenst door de bestuurder ingeschakeld: via het hiervoor ingestelde drukpunt in het gaspedaal. De kickdown van het gaspedaal daarentegen maakt het mogelijk om het maximale vermogen van beide motoren aan te spreken – gericht en op elk moment. Bij de e-boost functie wordt de verbrandingsmotor geassisteerd door de elektromotor – voor een sportieve duw voorwaarts richting de toekomst.

Technische Gegevens

Stopcontact 03:54
Regulier (11kWh) 00:49 (AC 3-fase laden)
Laadcapaciteit AC 3-fase
Topsnelheid (km/h) 270
Actieradius accu (km) 36
Vermogen (kW) 70
Vermogen (pk) 416
Brandstofverbruik (l/100km) 3
Uitstoot (g/km) 71
Accelaratie (0-100km/h) 5.5
Koppel (Nm) 590

 

Uw winkelwagen

Aanbevolen producten

Translate »