Laadpaal Renault Fluence

Wij adviseren u graag over een laadpaal Renault Fluence.

Renault heeft de wereld drie jaar lang voorbereid op hun eerste elektrische auto, de Fluence Z.E. Wat opvalt in deze auto is de wisselbare accu, die gehuurd moet worden van Renault.

De Fluence is gebaseerd op de SM3 van Samsung, dit is een sedan uit Korea die het onderstel heeft van de vorige serie van de Mégane. Omdat de accu verwisselbaar is, was het niet mogelijk om deze in de bodem te bevestigen. Om toch nog bagageruimte te hebben, is de auto verlengd. Hierdoor is de Fluence Z.E. de grote auto geworden zoals wij hem nu kennen.

Zoekt u een laadpaal Renault Fluence? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan, kijk hieronder voor de mogelijkheden of neem contact met ons op. Klik hier voor de bereikbaarheid.

Laadproducten voor Renault Fluence Z.E.:

Wilt u een offerte of meer informatie?

[maxbutton id=”1″] of bel ons direct op +31(0)20 2614634EV Laadpas

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Laadpaal Renault Fluence

Het interieur van de Fluence lijkt erg veel op het interieur van de Mégane. Renault heeft het simpel gehouden. Er zit geen startknop op, je moet de auto gewoon met de sleutel in het contactslot starten. Verder zijn de displays standaard heldere meters, en is de handrem de handrem zoals iedereen hem kent, een hefboom tussen de voorstoelen in.

Zowel voor- als achterin heb je genoeg ruimte voor de inzittenden. De kofferbak heeft doordat de accu rechtop tegen de achterbank staat een kleine ruimte, 317 liter.

Technische specificaties:

Stopcontact 06:50
Regulier (11kWh) 02:00 (AC 3-fase laden)
Laadcapaciteit AC 3-fase
Topsnelheid (km/h) 135
Actieradius accu (km) 22
Vermogen (kW) 70
Uitstoot (g/km) 0
Accelaratie (0-100km/h) 13.5
Koppel (Nm) 226