Laadpaal Tesla Roadster

Wij adviseren u graag over een laadpaal Tesla Roadster.

De Roadster die Tesla eind 2017 heeft geintroduceerd, moet de volledig elektrische sportauto met prestaties en efficiëntie alle records verbreken.

Zo moet de 200 kWh accu een range van 1.000 kilometer mogelijk maken. De 10.000 Nm krachtige elektromotoren moeten er voor zorgen dat de Roadster in 2,1 seconde de 100 km/h haalt. Hierdoor zal de Tesla Roadster de snelst accelererende productieauto ter wereld worden. Daarnaast zal het de snelste elektrische auto worden, en een van de snelste personenauto’s ter wereld worden, met een topsnelheid boven de 400 km/h.

De Roadster biedt 4 zitplaatsen en een glazendak dat uitneembaar is en opgeborgen kan worden in de bagageruimte.

Zoekt u nog een laadpaal Tesla Roadster? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor het beste onafhankelijke advies.

Laadproducten Tesla Roadster:

Wilt u een offerte of meer informatie?

[maxbutton id=”1″] of bel ons direct op +31(0)20 2614634EV Laadpas

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Laadpaal Tesla Roadster

Volgens Tesla-CEO Elon Musk is dit nog maar ‘het basismodel’. “De emmer met toverdrank is nog niet leeg”, laat Musk weten op zijn Twitterprofiel. Musk laat weten dat er ook nog een extra snelle Roadster in het vat zit met een ‘Special Option Package’, een pakket waarmee de auto ‘naar het volgende niveau getild wordt’.

Het zal nog wel even duren voordat we dit model op de wegen zullen zien. Tesla is druk bezig met goed laten verlopen van de productie van de Model 3. De Roadster staat voor 2020 op de planning.

Technische Gegevens

Stopcontact 54:00
Regulier (11kWh) 09:00 (AC 3-fase laden)
Laadcapaciteit AC 3-fase
Topsnelheid (km/h) +400
Actieradius accu (km) 1.000
Vermogen accu (kW) 200
Uitstoot (g/km) 0
Accelaratie (0-100km/h) 2.1
Koppel (Nm) 10.000