eoGenius

750,001.250,00 excl. BTW

  • Te bedienen via uw telefoon
  • Geschikt voor alle plug-in auto’s
  • 3 jaar garantie
  • Plug and Charge
  • Gemakkelijk te installeren, makkelijk in gebruik, veel gebruiksplezier
Clear

Want advice?

Please contact us if you have any questions.

Direct contact

or call us at +31(0)20 2614634.

Aankoop is beschermd

SKU: N/A Categories: , ,

Description

eoGenius

De eoGenius is een toekomstbestendig, slim laadstation van EOCharging. De Genius is ontworpen voor het opladen op uw werklocatie, voor onderweg of bij u thuis. Hij is verbonden met de eoCloud en de eoApp. Wanneer het laadstation verbonden is met eoHUB, worden de softwareplatforms van EO, de eoCloud en de eoApp, ontgrendeld.

eoHUB

De eoHUB is een klein apparaat met slimme energie. Deze kan gekoppeld kan worden met maximaal 30 eoGenius laadpunten die online kunnen worden beheerd. Dit apparaat is te bedienen via de eoApp. Loadbalancing is mogelijk met de eoHUB. Ook kun je instellen wanneer de auto moet gaan laden, dit kan met behulp van een timer. Automatisch verrekenen kan via de eoHUB. De eoHUB is verbonden met de eoGenius en geeft de informatie door aan de eoApp, hierin kunt u een account aanmaken en uw bankgegevens invullen.

eoGenius eoCloud

De exploitanten van de laadvoorzieningen stellen een prijs per tijd in de eoCloud in en vervolgens gebruiken de gebruikers de app om te betalen. Dit wordt elk kwartaal overgemaakt naar de exploitant, minus de kosten die eoCharging rekent.

Meer van EOCharging:

eoMINI

YouTube

Additional information

Vermogen
Uitvoering

Socket

Accessoire

eoHUB, Geen

Merk

EO Charging

Smart charging

loadbalancing

Autorisatie

Plug&Charge

Aansluiting

Dubbel, Enkel