Energie neutraal wonen

Wonen zonder gas

Sin-Gas  helpt huishoudens over te stappen naar `wonen zonder gas`, met goed advies en betaalbare oplossingen aangepast op elke unieke woonsituatie. Dit willen zij voor iedereen haalbaar maken. Overstappen naar aardgasvrij verwarmen, energieneutraal wonen en geen energierekening meer? Wij helpen je graag om dit op een betaalbare manier te realiseren.

Elk huis is anders, daarom maken zij een aanbod op maat die aansluit op uw huishouden met als uitgangspunt comfortabel wonen. Op basis van het gemaakte aanbod voeren zij dit vakkundig uit. Zij streven naar 0% aardgas en 100% zonne-energie, zodat je zelfvoorzienend bent en de maandelijkse energiekosten 0 zijn.

Er komen steeds meer aantrekkelijke mogelijkheden om te financieren, hierdoor wordt wonen zonder gas steeds meer haalbaar voor mensen. De overheid geeft subsidies voor het wonen zonder gas, naast de overheid zijn er vaak ook lokale subsidies. Zo worden de kosten voor het verduurzamen van de woning laag gemaakt.

Om comfortabel te wonen wil je een fijne kamertemperatuur en genoeg warm water, dit kan zonder het gebruik van aardgas en met als basis een goede isolatie en warmte afgifte via vloer of wandverwarming. Door uw CV ketel te vervangen voor een duurzaam verwarmingssysteem zoals een warmtepomp wordt de warmtebehoefte duurzaam gerealiseerd.
In combinatie met zonnepanelen wordt uw huis zelfvoorzienend in de energiebehoefte en daarmee onafhankelijk van jaarlijks stijgende gasprijzen en maandelijkse energielasten.

Met Sin-Gas is duurzaam verwarmen en 100% elektrisch wonen voor ieder huishouden haalbaar.

Wilt u meer informatie over wonen zonder gas? Kijk dan op de website van Sin-Gas

Sin Gas

Historie

Sin Gas is opgericht in 2013 met de intentie om het energieverbruik te verduurzamen. Dit doen zij door middel van duurzame verwarmingssystemen aan te bieden, die persoonsgericht worden aanbevolen. Deze energie wordt opgewekt door lokale zonne-energie plantages en windmolens.

Sin Gas is in samenwerking met de coöperatie Groen Waterland, dit is een organisatie van Rabobank waar iedereen zich bij kan aanmelden. Iedereen deelt mee in de opbrengsten, die ze weer investeren in lokale duurzame projecten. Hun streven is bijdragen aan een energie neutraal Nederland.

Translate »