020-7657000

Exploitatie laadpunten

 

EV Company levert, installeert, beheert en exploiteert laadpunten. Wij bieden eigenaren of beheerders van semi-publieke of publieke parkeerplaatsen de mogelijkheid om gebruik te maken van oplaadpunten.

Vermijdt de grote investering in een laadpaal of compleet laadpark. Wij zorgen voor de financiering van uw laadinfrastructuur. Wij bieden u een totale laadoplossing voor één vast bedrag per maand.

 

  • Voor een looptijd van 2 tot 10 jaar
  • Betaal één vast bedrag per maand
  • Service en onderhoud

Energiekosten verrekenen

U kunt uw investering daarnaast terugverdienen door transacties te verrekenen. Met een starttarief en een kWh-tarief op het stroomgebruik kunt u omzet genereren uit uw laadpaal. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal transacties die plaatsvinden. De laadpalen worden aangesloten op de energieaansluiting van de locatie. 
Wij ontzorgen in de verrekening van deze stroomkosten aan de gebruikers, middels een laadpas. Maandelijks vindt er een verrekening plaats met de gebruikers en u krijgt de energiekosten terug.

Voordelen aanbieden laadmogelijkheid:

N

Geen investeringskosten

Er zijn geen kosten voor de investering aan het begin

N

Eenvoudig

Wij beheren en verrekenen de stroomkosten met de gebruikers

N

Maandelijks gecrediteerd

U krijgt de stroomkosten van alle laadsessies maandelijks gecrediteerd

N

Overzichtelijk

Inzicht in laadsessies via de backoffice

N

Imago

Positief effect oplaadpunten; duurzame uitstraling bedrijf, extra service aan bezoekers

N

Geschikt voor meerdere situaties

Geschikt voor kantoren, verzamelgebouwen, horeca, hotels, parkeergarages, sportverenigingen etc. 

Laadinfrastructuur

Met een laadfaciliteit op uw bedrijfslocatie valt deze direct op binnen de applicaties waarmee automobilisten zoeken naar laadpalen. Online oplaadpunten zijn te zien in diverse zoekmachines, waarmee dit een nieuwe manier wordt om gasten aan te trekken. De aandacht voor ecologische impact binnen de horecasector is groot en een laadpaal bevestigt de duurzame initiatieven.

Wij bepalen de geschikte locatie van de laadpalen. Dit kan dicht bij de ingang zijn en eventueel aangeduid met een speciaal parkeerbord.

Wij installeren laadpalen die voor elke auto geschikt zijn. Verschillende auto’s gebruiken ook verschillende laadkabels. Voor bedrijven is het dan ook de meest voorkomende oplossing om te kiezen voor een laadstation zonder vaste kabel. Hiermee is je laadstation beschikbaar voor elk type elektrische auto.

Heeft u interesse in het financieren van uw laadinfrastructuur en wilt u weten wat uw break-evenpoint is om kostenneutraal deze investering te doen? 

Neem dan contact met ons op via +31(0)20 765 7000 of via mail op info@evcompany.eu

 

Translate »