020-7657000

Hoe gaat EV Company met COVID-19 om? U leest het in dit stukje. Vanwege COVID-19 heeft EV Company extra maatregelen genomen om besmettingen te voorkomen. Wilt u na het lezen van deze brief extra informatie? Neem gerust contact met ons op.

Hebben wij een installatieafspraak met u in de komende weken? Uit voorzorg voor u, en onze medewerkers volgen wij de maatregelen die door de overheid worden geadviseerd zo zorgvuldig mogelijk op en verzoeken wij u minimaal dezelfde maatregelen te nemen.

 

Wat doet EV Company om te voorkomen dat medewerkers elkaar besmetten?

Als medewerkers ziekteverschijnselen vertonen dan blijven zij thuis. Bij klachten gerelateerd aan COVID besmettingen, of contacten met mensen waar COVID is geconstateerd gaan zij in quarantaine en ondergaan een COVID test. Een medewerker is minimaal 24 uur zonder symptomen alvorens weer aan het werk te gaan.

Vanzelfsprekend houdt EV Company de ontwikkelingen via media dagelijks in de gaten en zorgen wij voor aanpassingen in ons protocol indien hiertoe aanleiding is. Met onze installateurs is er actieve afstemming.

 

Hoe zorgen we voor een veilige afhandeling voor u en onze medewerkers?

  • Medewerkers zijn expliciet geïnstrueerd om geen hand te geven.
  • U en de installateurs zorgen voor minimaal 1,5 meter afstand; indien dit niet mogelijk is adviseren wij het dragen van een mondkapje.
  • Zorg dat alle werkruimtes van te voren leeggehaald en opgeruimd zijn. Indien mogelijk draag zorg voor goede ventilatie en eventueel het ontsmetten van plekken waar werkzaamheden noodzakelijk zijn.
  • Denk daarbij aan alle ruimtes binnen waar onze installateurs hun werk moeten verrichten (met name de ruimte waar de meterkast zich bevindt).
  • Wanneer onze collega’s bezig zijn met hun werkzaamheden, vermijd dan zoveel mogelijk persoonlijk contact.
  • Geef van te voren aan, op bijvoorbeeld buitenmuur of grond, waar de lader moet komen.
  • Indien u van mening bent dat de maatregelen door onze installateurs niet of niet goed worden nageleefd dan kunt u hen daar direct op aanspreken of direct contact met ons opnemen.

 

Vertoont u ziekteverschijnselen?

Mocht er in uw gezin iemand ziek zijn of de door het RIVM gemelde symptomen vertonen, schroom dan niet om dit aan te geven. Wij maken dan kosteloos en snel een nieuwe afspraak met u om de installatie in te plannen.

Wanneer wij echter, op de dag van installatie, constateren dat er sprake is van ziekteverschijnselen dan zijn wij genoodzaakt om de voorrijkosten en 2 uur arbeid bij u in rekening te brengen.

 

Wat doen we als u thuis in quarantaine bent?

In dat geval kunnen wij niet langskomen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij maken dan kosteloos en snel een nieuwe afspraak met u om de installatie in te plannen.

 
Hartelijk dank voor uw begrip!

 

Hieronder vind u de maatregelen die gelden in Nederland vanaf 13 oktober.

 

Translate »