020-7657000

Honda Urban EV

De Honda Urban EV is een van de nieuwere auto’s van Honda. Honda wilt met deze nieuwe auto een nieuw tijdperk inslaan met nieuwere en betere specificaties in de auto. deze auto lijkt heel erg op de Honda E, maar deze auto is stuk geavanceerder. de Urban EV trekt sneller op en heeft een groter accupakket dan de normale Honda E. Uiteraard maakt de Honda Urban EV ook gebruik van een laadvoorziening.

Laad 80% op in 30 minuten De voortreffelijke en compacte Honda Urban. Net als hightech-functies. De 35,5 kWh-batterij is een van de meest compacte batterijen in zijn klasse, met een actieradius van ongeveer 220 km. Met de snellaadmogelijkheid kan de accu in 30 minuten tot 80% worden opgeladen. De krachtige elektromotor levert uitstekende acceleratieprestaties vanuit stilstand, waardoor de Honda E in ongeveer 8 seconden de 100 km / u haalt.

Actief rijbaanassistentiesysteem en remsysteem om botsingen en verwondingen te verminderen Het Active Lane Keeping Assist-systeem vermindert de stress tijdens het rijden door het aantal stuurcorrecties te beperken en uw comfort op de snelweg te verbeteren. Als u op het punt staat een voertuig of voetganger te raken, waarschuwt het remsysteem voor aanrijding en letselbeperking u voor het gevaar en verlaagt het de snelheid om de ernst van de mogelijke aanrijding te verminderen.

Parkeermonitor en dodehoekinformatie Bij het achteruitrijden zal de radarsensor aan de achterkant van de auto u waarschuwen dat u de auto nadert. De blinde zone-informatie maakt gebruik van radartechnologie om automatisch voertuigen in de blinde zone te detecteren en waarschuwt u met waarschuwingssymbolen (beschikbaar op sommige modellen) in de achteruitkijkspiegel.

Uniek retro design gecombineerd met hightech functies. Dat is de 100% elektrische Honda auto. De rijafstand van meer dan 220 kilometer maakt Honda Urban ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendreizen. 

Honda e is uitgerust met geavanceerde technologie, waaronder een uniek digitaal instrumentenpaneel met volledige hoek, een voortreffelijk en ruim interieur en talrijke functies om het beste rijcomfort te bereiken.

 

 
N

Type 2 stekker aansluiting

 

 

N

32 KWh accupakket

N

6.6 KW maximale laadvermogen per uur

N

Actieradius vanaf 200 km

N

258 pk

N

Prijs vanaf €25.000

Laadpunt voor thuis

Ratio Home Box

Vanaf €431,00 Excl. BTW

Eve Singe Pro-Line

Vanaf 975,00 Excl. BTW

Ratio Smart Home Box

Vanaf €519,00 Excl. BTW

Translate »