020-7657000

Laadpaal Kia XCeed

Kia XCeed

De Kia XCeed is een crossover op basis van de ceed catchback. Qua techniek en interieur zijn ze nagenoeg hetzelfde, maar verder heeft dit model een heel eigen uitstraling in tegen stelling tot ander auto’s van Kia. Hij oogt stoerder en is iets langer, breder en hoger dan de andere. Hij is binnenin iets ruimer en biedt met een inhoud van 426 liter iets meer (+31 liter) bagageruimte.

Volgens Kia is deze auto een van de meest rijk uitgeruste modellen in zijn klasse. Als we alle voorzieningen op het gebied van comfort, veiligheid en infotainment opnoemen bij deze auto, hebben we ook geen reden om daaraan te twijfelen. En is de Kia XCeed een hele mooie auo.

Een mooi uitgeruste, 4-deurs crossover met een riante kofferbak van 426 liter. Dat maakt deze auto prima geschikt als ruimtewagen of gezinsauto. De auto heeft 4 zitplaatsen en je kunt kiezen uit 3 motoren die allemaal behoorlijk wat vermogen hebben zodat je prettig kunt rijden. Dankzij de moderne infotainmentsystemen aan boord ben je met een tweedehands Kia Xceed helemaal bij de tijd.

Bron

 

N

Type 2 stekker aansluiting

 

 

N

180 KWh accupakket

N

- KW maximale laadvermogen per uur

N

Actieradius vanaf 300 km

N

204 pk

N

Prijs vanaf €25.500

Laadpunt voor thuis

Ratio Home Box

Vanaf €431,00 Excl. BTW

Eve Singe Pro-Line

Vanaf 975,00 Excl. BTW

Ratio Smart Home Box

Vanaf €519,00 Excl. BTW

Translate »