020-7657000

Laad-oplossingen voor thuis en op kantoor

 

 • Onafhankelijk & deskundig advies

  EV Company staat voor u klaar om uw transitie naar elektrische mobiliteit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 • Op maat gemaakte offerte

  Door onze transparante & scherpe prijzen vinden onze EV experts een innovatieve laadvoorziening die past bij uw woon/werk situatie.

 • Overeenkomst

  Wilt u een wijziging in uw offerte? Dat kan! Wij hebben het grootste assortiment aan laadvoorzieningen waardoor wij altijd een 100% geschikte oplossing kunnen bieden.

 • Professionele installaties

  Na akkoord op de offerte wordt er een afspraak gemaakt voor de installatie van uw laadvoorziening, deze zal worden uitgevoerd door een van onze gecertificeerde installateurs.

 • Laden maar!

  Afhankelijk van uw type laadvoorziening kunt u direct, of na het op afstand instellen van uw laadvoorziening door EV Company, uw auto opladen. Zijn er nog vragen? Dan staat ons team direct voor u klaar!

100% elektrisch samen met EV Company

Laadpalen thuis

Thuis opladen met een laadpaal en de mogelijkheid om uw stroomkosten te verrekenen met uw bedrijf of werkgever? Wij leveren een totaal oplossing met gratis laadpas.

Laadpalen kantoor

Uw medewerkers of gasten voorzien van laadmogelijkheden? Een laadpaal biedt extra service aan uw bezoekers. Wij adviseren u in de beste laadoplossing voor op kantoor.

Exploitatie

Voor vastgoedeigenaren faciliteren wij laadvoorzieningen: Zij kunnen deze laadpunten exploiteren op hun locatie. Uitermate geschikt voor horeca, hotels en parkeergarages.

Automotive

Leasemaatschappijen willen haar klanten ontzorgen in het proces en afhandeling rondom de laadvoorzieningen van haar berijders. EV Company heeft ruim 10 jaar ervaring in de branche.

Merken

Installatie

Wij werken samen met gecertificeerde installateurs die ervaring hebben met laadinfrastructuur. Wij bieden de mogelijk om vrijblijvend een schouwing op locatie te laten uitvoeren om tot een prijsopgave te komen.

Laadpas

Met de EV Laadpas kunt u overal bij publieke en semi publieke laadpalen opladen. Vraag direct onze gratis laadpas of de sleutelhanger aan, hetgeen praktisch in het dagelijkse gebruik. De EV Laadpas leveren wij gratis, zonder abonnementskosten.

Klanten

 

EV Company

EV Company B.V. Parelvisserslaan 1 1183 RH Amstelveen 020 2614634 info@evcompany.eu www.evcompany.eu

Translate »