020-7657000

De groei van de EV markt lijkt niet af te nemen. Dit betekent dat de essentie van een kwalitatief goed laadpunt en installatie alleen maar belangrijker wordt. Hoe gaat EV Company hier mee om?

 

Een kwalitatief goed laadpunt

Hoe herkent u een kwalitatief goed laadpunt? Een kwalitatief goed laadpunt is een laadpunt dat aansluit op uw laadbehoeften. Immers elke lader zal uw auto opladen, maar het kan uw wens zijn om de door u gemaakte stroomkosten te verrekenen en/of de capaciteit van uw hoofdaansluiting te bewaken door middel van actieve loadbalancing welke de stroom verdeelt over uw huishouden. Wij adviseren u hier graag over. Zo zorgen we ervoor dat u altijd uw auto opgeladen is, zodat u zorgeloos kunt rijden.

 

Juiste keuze laadpunt en laadpas

Wij adviseren de klant op basis van het laadvermogen van de auto en we houden rekening met de mogelijkheden in de meterkast, wellicht adviseren we u wel om uw aansluiting te verzwaren zodat uw aansluiting past bij uw laadbehoefte. Tijdens onze adviesgesprekken wordt er niet alleen naar de allersnelste laadoplossing gekeken, maar we kijken wat er minimaal nodig is om elke dag met een volle accu en een gerust hart de weg op te gaan. Ofwel, een afweging tussen de juiste economische keuze en elke ochtend een volle accu. Uw mobiliteitsbehoefte speelt hier een cruciale rol in.

Daarnaast is het voor veel EV-rijders noodzakelijk om hun laadkosten te kunnen verrekenen met hun werkgever of eigen B.V. Wij leveren laadpunten met een zogeheten backoffice, waarbij de laadkosten (tegen het ingestelde tarief per kWh) automatisch verrekend kunnen worden. De klant heeft hier altijd inzicht in zijn of haar eigen account.

 

Kosten laadpunt en installatie

Wij krijgen vaak direct de vraag: “Wat kost een laadpunt en een installatie?”.  Dit is niet zomaar te zeggen, dit is namelijk geheel afhankelijk van uw situatie en van uw wensen. Wij zorgen door middel van onze gedetailleerde aanvraagformulieren en telefonische adviesgesprekken dat u hier een passende prijsopgave krijgt. Indien nodig, komen we graag bij u langs om de situatie op locatie te schouwen. De prijs van een installatie hangt bijvoorbeeld af van welk traject er afgelegd moet worden tussen uw meterkast, de lader en of er bijvoorbeeld graaf-, straatwerkzaamheden noodzakelijk zijn om de voedingskabel op de gewenste locatie te krijgen. In alle gevallen zullen we samen met u zoeken naar een passende oplossing die aansluit op uw wensen. We zullen u informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden.

 

Veiligheid installatie

EV Company laat de installaties al sinds jaar en dag uitvoeren door erkende installateurs die gespecialiseerd zijn in elektrotechniek en laadpaal-installaties. Zij doen dit door het hele land. De installatie wordt altijd veilig en volgens de geldende normen aan u opgeleverd.

 

Publiek laden en afhankelijkheid

Wij begrijpen dat het belangrijk is voor u om een laadvoorziening te plaatsen die de auto binnen een nacht helemaal op kan laden. Dit is met de achterliggende gedachte dat de EV-rijder veel minder afhankelijk is van het laden aan een publieke laadpaal. En mocht u toch een keer publiek moeten laden, dan kunt u altijd met onze laadpas of sleutelhanger op het grootste netwerk in Europa laden. En dit tegen het laagste starttarief van slechts €0,10 excl. BTW per laadsessie! Wanneer u na het lezen van dit artikel nog vragen heeft over onze producten en/of services, neemt u dan even contact met ons op.

EV Company begrijpt de essentie van een kwalitatief goed laadpunt en de daarbij behorende installatie. Bent u geïnteresseerd in de producten van EV Company? Klik dan hier.

Translate »