020-7657000

Laadpaal Aspark

Opgericht in 2005 in Osaka, Japan. Aspark heeft vandaag meer dan 25 kantoren en 3.300 werknemers in de wereld. Bekijk hieronder voor informatie over een Laadpaal voor Aspark.

Laadpaal Aspark

Askpark Owl

Historie Aspark

 

Aspark is in oktober 2005 opgericht door Masanori Yoshida. Het bedrijf heeft nu wereldwijd meer dan 25 kantoren (in Japan, Indonesië, Thailand en Zwitserland) met meer dan 3.300 medewerkers. De wereldwijde omzet bedraagt ​​meer dan 160 miljoen USD (mei 2019). Aspark is tegenwoordig een van de toonaangevende Aziatische bedrijven in de levering van technische diensten voor de auto-industrie, maar ook voor elektronische en industriële sectoren. Bovendien is Aspark met de lancering van het volledig elektrische hypercar-project een autofabrikant geworden met zijn ontwikkelingscentrum in Japan en het ontwikkel- en productiecentrum van de Aspark Owl in Turijn, Italië, in de fabriek van zijn lokale medewerker. Branches omvatten adviesdiensten, programmaontwikkeling en softwarediensten, medische diensten. Aspark staat vooral bekend om zijn elektrische model, de Aspark Owl. Kijk hieronder voor meer informatie over een laadpaal voor Aspark. 

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »