020-7657000

Laadpaal Audi e-tron GT

Audi e-tron GT

Audi presenteerde op de Los Angeles Auto Show 2018 deze Audi. Op basis van dit studiemodel volgt in 2020 een productieversie van een volledig elektrische vierdeurs coupé. De Audi e-tron GT komt in 2020 op de markt, na de recent geïntroduceerde Audi e-tron SUV en de Audi e-tron Sportback, die voor volgend jaar op de agenda staat.

Zoals een echte Gran Turismo betaamt is het model laag, breed en heeft het een lange wielbasis. De e-tron GT meet 4,96 meter in de lengte, 1,96 meter in de breedte en 1,38 meter in de hoogte. Zijn carrosserie is opgetrokken uit koolstofvezel, aluminium en staal. Het interieur is dankzij de lange wielbasis van 2,90 meter ruim en bruikbaar, en biedt plaats aan vier inzittenden op individuele sportstoelen. Zowel het digitale instrumentarium als het centrale touchscreen heeft een black-panelafwerking en beide vallen weg in het algehele dashboarddesign als ze zijn uitgeschakeld. Audi heeft ervoor gekozen om duurzame en vegan-producten te gebruiken in de e-tron GT, zoals kunstleer en gerecyclede materialen.

“Deze Audi is de eerste volledig elektrische Audi. 100% Audi, 100% elektrisch. Voorsprong in kwaliteit, stijl en perfectie, en met de service van een professioneel netwerk.” Aldus Audi zelf.

Bron

 
N

Type stekker aansluiting is Type 2

N

Groote accupakket in kWh is 85,0

N

Maximale laadvermogen per uur is 11 kW

N

Actieradius is 410 km

N

646 pk

N

prijs vanaf: €140.000

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Translate »