020-7657000

Audi E-Tron Sportback

Audi breidt zijn arsenaal uit met de E-Tron Sportback, een ruige sportieve ingestelde variant van de reeds bekende Elektrisch Voertuig (EV) die zich nu vrijwel compleet zonder camouflagestickers laat zien. Audi voegt voor het eerste de 100% elektrische SUV-Coupe. De nieuwe Audi variant komt niet voorbij de lens van de spionagefotograaf. 

April 2017 werd er tijdens de Genève motor show de Sportback concept laten zien, maar de productversie oogt natuurlijk behoorlijk anders. Geen verassing natuurlijk, we weten namelijk al enige tijd hoe de reguliere E-Tron is vormgegeven. In Genève werd de auto met een strakke camouflage sticker bedekt en werd het definitieve ontwerp al feitelijk al prijsgegeven.

De Audi E-Tron Sportback gaat van 0 tot 100 in maarliefst 5.5 seconden en heeft een topsnelheid van 200 kilometer per uur. Het vermogen van deze auto is 300 kw (408 PK). De Audi E Tron Sportback is officieel in productie gegaan, maar wanneer de auto uit komt is nog de vraag. Als je praat over deze auto dan heb je het over een van de betere auto’s van Audi, Ze zijn steeds meer bezig met het implementeren van elektrische auto’s om de wereld een stukje schoner te maken. 

 

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Grootte accupakket in kWh

95.0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

11 kWh

N

Actieradius

360 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,06 = (95.0 * 0,23) / 360 km 

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Translate »