020-7657000

Laadpaal Audi Q4 E-Tron

Audi Q4 E-Tron

Op 18 maart is de volledig elektrische Audi Q4 E-Tron concept gepresenteerd op de autosalon van Genève. De Q4 E-Tron concept blikt vooruit op het eind model dat in 2020 wordt verwacht.

De Concept car is een mooie, compacte vierdeurs Suv met een lengte van 4,59 m, een breedte van 1,90 m en een hoogte van 1.61 m. De Q4 heeft zijn technische basis gekregen van de Volkswagen Group. Hij beschikt over twee elektromotoren met een gezamenlijk vermogen van 225 kW/306 pk. De acceleratie van 0-100 km/u slechts in 6,3 seconden wegens zijn quattro vierwielaandrijving. De elektromotoren worden gevoed door een grote baterij met een capaciteit van 83 kWh. Daarmee is een actieradius van ruim 425 km.

Zowel de Q4 E-tron als de Q4 E-tron Sportback zijn door Audi al in conceptvorm getoond. Beide modellen gaan zonder al te veel grote wijzigingen in productie. Het verschil tussen beide is groter. De E-tron is gericht op praktische bruikbaarheid en functionaliteit, waarvoor de daklijn langer horizontaal doorloopt om tot een zo groot mogelijke bagageruimte te komen. De Sportback daarentegen oogt vlotter door een nadrukkelijke fastback- of coupélijn met een grote, schuin liggende achterklep. De aflopende daklijn gaat ten koste van zowel het laadvolume als van de bewegingsvrijheid op de tweede zit rij.

Bron

 

 

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Grootte accupakket 77.0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

11 kWh

N

Actieradius 400 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,04 = (77 * 0,23) / 400 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Translate »