020-7657000

Laadpaal Audi Q7 E-Tron

Audi Q7 E-Tron

 

De Audi Q7 e-tron quattro spurt in zes seconden van 0 naar 100 km/u de sportiviteit en het comfort zijn zo kenmerkend zijn voor de Audi Q7.

Deze Audi is Audi’s tweede model met een krachtig plug-in hybride aandrijfsysteem. De Q7 combineert daarbij het beste van twee werelden. Met de 17,3 kWh sterke lithium-ion batterij alleen heeft de grote SUV een puur elektrisch rijbereik tot 56 kilometer. Kilometers die hij in stilte, met kracht én geheel emissievrij aflegt. Samen met de dieselmotor bedraagt de totale actieradius liefst 1.410 kilometer; een afstand van Amsterdam tot voorbij de Spaanse grens.

De elektromotor is geïntegreerd in de 8-traps tiptronic-transmissie. Met die elektro-unit rijdt de plug-in hybride Q7 tot 56 kilometer puur elektrisch. Volgens de ECE-norm voor plug-in hybride auto’s vergt de Audi Q7 e-tron quattro slechts 1,7 liter diesel op 100 kilometer, ofwel een verbruik van bijna 59 kilometer op één liter diesel. Dat komt overeen met een CO2-uitstoot van minder dan 50 gram per kilometer, de beste waarde in dit segment.

Bron

N

Type stekker aansluiting: Type 2

N

Grootte accupakket in kWh 17,4 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur: 7,4 kWh

N

Actieradius 56 km

N

PK:

N

prijs vanaf: 71.800

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »