Laadpaal Audi

Audi draait al lang mee in de markt van elektrische auto’s en is bezig om haar productlijn uit te bereiden met nieuw elektrische auto’s. Audi bracht in 2012 hun eerste elektrische auto op de markt. Zoekt u nog een laadoplossing voor uw Audi? Met het beste onafhankelijke advies staan wij van EV Company altijd klaar voor al uw vragen.

Laadpaal Audi

A3 E-Tron

Laadpaal Audi

Q7 E-Tron

Laadpaal Audi

E-Tron 55 Quattro

Laadpaal Audi

E-Tron GT (2020)

Laadpaal Audi

Audi Q4 E-Tron (2020)

Laadpaal Audi

Audi E-Tron Sportback (2020)

Laadpaal Audi

Q2 E-Tron

Laadpaal Audi

RS Q3

Historie Audi

 

Het merk vindt zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door oud-Benz werknemer samen met 3 partners. August Horch is een Duitse autofabrikant uit Ingolstadt en is sinds 1965 een onderdeel van Volkswagen AG. De naam komt van de achternaam van de oprichter, August Horch, waarvan Audi de Latijnse vertaling is. Toen er na elf jaar een einde kwam aan de samenwerking wilde Horch vervolgens met een investering van een vermogende vriend een nieuwe autofabriek starten maar kon zijn eigen naam daar niet meer voor gebruiken omdat zijn ex-partners de naam Horch inmiddels als handelsmerk hadden gedeponeerd. De tienjarige zoon van deze investeerder hoorde het gesprek hierover tussen zijn vader en August Horch aan en zei tegen hem: “Horch is in het Latijn Audi, waarom noemt u de nieuwe fabriek niet zo?” De merknaam was geboren.

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »