020-7657000

Laadpaal BMW iX xDrive 40

Laadpaal BMW iX xDrive 40

Na de iX3 is dit het tweede iX model van de Duitse autofabrikant. BMW omschrijft deze als een SAV. Dit staat voor Sport Activity Vehicle. Het uiterlijk van de iX is het nieuwe familiegezicht van het Duitse auto merk. Momenteel bevindt het model zich in de laatste ontwikkelingsfase voor serieproductie.

De auto maakt de weg vrij voor een toekomstige generatie modellen waarbij BMW een nieuwe invulling geeft aan rijplezier, duurzaamheid en aan wat het betekent om in een premium auto te rijden. Je kunt dit zien aan het design van de BMW. De BMW is ontworpen voor zwel de bestuurder als de passagiers.

De iX xDrive40 heeft 326 pk, met dank aan een elektromotor zowel op de vooras en een op de achteras. In zes tellen sprint de SAV rond naar de 100 km/u. De auto beschikt over een 105.0 kWh accupakket, hierdoor is de actieradius van de BMW is maar liefst 510 km. Ook kan de BMW DC Snelladen. Dat betekent dat de auto maximaal 200 kW Snelladen. Dus tien minuten laden is ongeveer 120 km actieradius erbij. BMW heeft nog geen exacte cijfers prijs gegeven, dus die verwachten we dan in een later stadium te verwachten.

De specificaties hieronder zijn schattingen.

Blog

N

Type aansluiting: Type 2

N

Grootte accupakket is 70.0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur : 11 kW

N

Actieradius: 350 km

N

326 pk

N

Prijs vanaf: €86.972

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis? Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage? Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »