020-7657000

Laadpaal Citroen C-Zero

Citroen C-Zero

De Citroen C-Zero is de ideale stadsauto, voldoende actieradius, compacte afmeting en een snel op te laden tractiebatterij. Dankzij de stilte in het interieur van deze volledige elektrische auto vergeet u de drukte van de stad. De Citroen C-Zero is een auto met boordevol technologie en creativiteit die nu al aan de eisen van de toekomst voldoet.

Om te starten hoeft u slechts de contactsleutel om te draaien. Geen motorgeluid. Alleen een geluidssignaal dat aangeeft dat de auto klaar is voor vertrek. Tijdens het rijden gebruikt u alleen het gas- en het rempedaal. Voor de actieradius is er een meter die permanent aangeeft hoeveel energie de auto verbruikt/opwekt. Op basis van deze informatie kunt u uw rijstijl aanpassen om de laadtoestand van de batterij te optimaliseren.

Citroën C-Zero valt niet alleen op door zijn 100% elektrische aandrijflijn, maar ook door zijn gedurfde uiterlijk. Met zijn strakke design, vloeiende lijnen, gewelfde dak en grote ruiten onderscheidt Citroën C-Zero zich duidelijk van andere stadsauto’s. Deze wendbare en handzame elektrische auto laat zich gemakkelijk door de stad manoeuvreren. Rijplezier krijgt met Citroën C-Zero een geheel nieuwe betekenis.

Dit model is uit te rusten met het geavanceerde Citroën Connect Nav-systeem, voorzien van een 7 inch touchscreen, spraakherkenning, 3D kaartweergave en de nuttige Connected Services als: Realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeren, weer en lokaal zoeken 

N

Type stekker aansluiting

Type 1

N

Groote accupakket in kWh

16 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

3,7 kWh

N

Actieradius

160 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,005 = (3,7* 0,23) / 160 km 

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »