Hulp nodig met kiezen?

Select your car brand and find the best charging solution for your EV.
> Go to brand page

Reviews

Opening hours & information


Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

+31(0)20 261 4634
Ma-vr: 09:00 – 18:00
Zat: 10:00 – 18:00

Laadpaal Citroën C-Zero

De Citroën C-Zero heeft alle kenmerken van een ideale stadsauto: compacte afmetingen, een snel op te laden tractiebatterij en voldoende actieradius voor de dagelijkse ritten. En dankzij de stilte in het interieur van deze volledig elektrische auto vergeet u de drukte van de stad. Een auto boordevol technologie en creativiteit die aan de eisen van de toekomst voldoet! Zoekt u nog een laadpaal Citroen C-Zero? Met ons ruime assortiment en onze brede kennis kunnen wij u het beste onafhankelijke advies geven voor uw laadpaal Citroen C-Zero. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook gratis een vrijblijvende offerte aanvragen.

Laadproducten voor de Citroën C-Zero:

Wilt u een offerte of meer informatie?

[maxbutton id=”1″] of bel ons direct op +31(0)20 2614634EV Laadpas

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Laadpaal Citroen C-Zero

 Citroën C-Zero

De Citroën C-Zero wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van 49 kW (67 pk ECE). Deze wordt door een lithium-ion-batterij met een capaciteit van 16 kWh van stroom voorzien. De batterij levert voldoende stroom voor de elektromotor, de airconditioning en de verwarming. De elektrische C-Zero heeft een topsnelheid van 130 km/h en een actieradius van maximaal 150 km: ruim voldoende voor de dagelijkse ritten.

Op tempo komt de Citroën enigszins afstandelijk over. Het is dus niet bepaald een stuurmans-auto. Het relatief hoge koetswerk draagt daar ook zijn steentje aan bij. Een voordeel van die hoge carrosserie is wel dat er genoeg ruimte is voor een fatsoenlijke zitpositie, weliswaar schouder aan schouder, maar wat maakt dat uit? Zelden zul je langere tijd met meerdere personen in een C-Zero doorbrengen, al was het maar omdat je over een beperkte actieradius beschikt. De fabrikant geeft een bereik van 150 kilometer op. In de praktijk mag je je echter gelukkig prijzen wanneer je de helft haalt. Je bent namelijk ongeveer net zo veel energie kwijt om het interieur op temperatuur te houden (zo’n 5 kW) als dat je gemiddeld kwijt bent voor de aandrijving (ook zo rond de 5 kW). En als de accu nagenoeg leeg is, duurt het weer zeven tot acht uur voor hij helemaal is opgeladen.

Technische Gegevens

Stopcontact 06:57
Regulier (11kWh) 04:21 (AC 1-fase laden)
Snelladen 00:15 (12.8 = 80% van: 16.0kWh)
Laadcapaciteit AC 1-fase
Topsnelheid (km/h) 130
Actieradius accu (km) 150
Vermogen (kW) 47
Uitstoot (g/km) 0
Accelaratie (0-100km/h) 15
Koppel (Nm) 180

 

Uw winkelwagen

Aanbevolen producten