020-7657000

Laadpaal Citroen DS

De Citroen DS is een beroemd automodel van het populaire Franse merk Citroen. In het Frans spreekt je de naam uit als ”déesse”, wat godin betekent. Hiervan is ook een troetelnaam gegeven ”godin van de weg”. In 2009 was als eerste aangekondigd  door Citroen dat DS een premium sub-brand is.

Laadpaal Citroen DS

Citroen DS3

Laadpaal Citroen DS

Citroen DS7

Historie Citroen DS

 

De DS werd op 6 oktober 1955 aan de wereld getoond op de autosalon van Parijs en sloeg in als een bom. De auto was ver voor zijn tijd, de auto had toegepaste technieken en verschillende eigenschap die nog nooit waren gecombineerd in een auto. Op de eerste dag werden er 12.000 orders geplaatst en in de loop van de week was het zelf opgelopen tot 80.000, een groot aantal waardoor de fabriek grote productie problemen had. Pas in de loop van 1956 kon Citroen feitelijk beginnen met afleveren. Door het grote aantal aanvraag waren in de tussentijd al heel wat bestellingen geannuleerd.

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »