020-7657000

Laadpaal Cupra

Cupra

Cupra houd van hoge prestaties leveren in hun auto’s, maar ook van het knutselen om een zo uniek mogelijke auto te krijgen. Ook houden ze van de racewereld, om een zo snel mogelijke auto te krijgen. Om ook jou van punt a naar punt b krijgen moet de auto ook een mooi design hebben en moet erg fijn aanvoelen. En dat is waar Cupra erg goed in is, om jou zo thuis mogelijk te laten voelen in je eigen auto.

Laadpaal Cupra

Cupra Tavascan

Laadpaal CUPRA

Cupra E-Racer

Laadpaal CUPRA

Cupra el-Born

Historie Cupra

 

Als je het nog niet wist, was Cupra de naam die werd gegeven aan de topklasse high-performance modellen in het SEAT-assortiment. Cupra staat eigenlijk voor ‘Cup Racing’ en is een knipoog naar het succes van SEAT in de autosport.

De naam Cupra werd voor het eerst gebruikt door SEAT in 1996, maar in 2018 heeft SEAT besloten om van Cupra een zelfstandig prestatiemerk te maken, wat het einde aangeeft van SEAT Cupra-modellen. We dachten dat dit een goed moment zou zijn om herinneringen op te halen over de geweldige modellen die eerder het SEAT Cupra-embleem hebben gedragen.

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »