020-7657000

Laadpaal Dacia

Dacia is meer en meer zichtbaar op de Nederlandse wegen. Dacia staat voor, een sterke basis zonder onnodige extra’s. Dacia valt op, omdat zij een eigenzinnige karakter hebben in de autowereld. Dacia vindt dat de wereld steeds complexer wordt, hierdoor richt Dacia zich op wat zij belangrijk vinden aan een auto. De auto moet  betaalbaar zijn voor zoveel mogelijk mensen. Dacia hun auto’s zijn robuust, ruim en praktisch. Dacia houdt alles duidelijk en simpel. Zij bieden goeie prijs-kwaliteit verhoudingen. Bij Dacia wordt er vanaf het begin rekening gehouden met de prijs. 

Laadpaal Dacia

Dacia Spring Electric

Historie Dacia

 

In 1966 wordt het merk Dacia opgericht. Hun merknaam Dacia verwijst naar de historische naam voor Roemenië. Er wordt een licentieovereenkomst getekend met de Franse autofabrikant Renault. Dacia hun missie is om moderne, robuuste gezinsauto’s te maken die voor iedereen in Roemenië beschikbaar zijn. In 1999 werd Dacia onderdeel van de Renault groep. Renault neemt Dacia over en moderniseert oude fabrieken in Pitesti grondig. De kwaliteit van het merk werd verder verhoogd. In 2004 introduceert Dacia de Logan, een symbolische sedan wat voor vernieuwing stond van het werk. In de jaren die volgde, werden alle productierecords verbroken. In 2011 verwelkomde Dacia meer dan 340.000 nieuwe klanten in slecht een jaar tijd.  

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »