020-7657000

EDGe Mobility

Nieuwe EDGe Mobility partner

Nieuwe EDGe Mobility partner

Als partner van EDGe Mobility denkt EV company duurzaam met u mee!
Na het indienen van het aanvraag formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanvragen - EDGe Mobility

 • Uw gegevens

 • Uw elektrische auto

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Uw laadvoorziening

 • Informatie over uw woning

 • Hidden
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Hidden
   Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Hidden
   Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Hidden
   Max. bestandsgrootte: 512 MB.
   Indien de situatie op locatie anders blijkt te zijn dan de door u opgegeven informatie, kan dit leiden tot uitstel van de installatie en kosten op basis van meerwerk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Als partner van EDGe Mobility helpt EV Company u met de omschakeling naar duurzame en elektrische mobiliteit. Wij geloven in een 100% elektrisch wagenpark. Met ons grote assortiment aan laadoplossingen voor zowel thuis, op kantoor als voor onderweg werken wij samen met onze klanten aan een betere wereld.

  Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Daar worden wij blij van. Elektrisch rijden betekent namelijk: geen fossiele brandstoffen meer, laag in onderhoud, geruisloos rijden en natuurlijk milieuvriendelijk. Door onze expertise maken wij de overstap naar elektrisch rijden makkelijker. EV Company denkt met u mee in de beste laadoplossing, welke aansluit bij uw wensen en eisen.

   

  Eigen applicatie

  EDGe Mobility heeft ook een eigen applicatie! De app kan veelzijdig gebruikt worden en natuurlijk gelinkt worden aan je eigen EV Laadpas of sleutelhanger.

  De 3 belangrijkste functies van de applicatie:

  Altijd een laadpaal bij jou in de buurt. Je kunt makkelijk een publieke laadpaal vinden bij jou in de buurt door middel van de digitale map binnen de app. Je kunt ook zoeken op stad, postcode of serienummer van de laadpaal.

  Transacties bijhouden.

  Je kunt eenvoudig informatie over de historische transacties bekijken met de applicatie. Informatie zoals locatie, laadduur en transactiekosten worden allemaal op een duidelijke manier getoond.

  Online registratie.

  Vraag direct met behulp van deze app een gratis Laadpas aam en u kunt direct opladen.

  Download hem nu door op het Apple of het Android logo te klikken!

   

  Voor EDGe Mobility klanten hebben wij een speciaal nummer. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via ons emailadres info@evcompany.eu of telefonisch met 020 765 7004.

   

  Translate »