020-7657000

Laadpaal Fiat

Fiat

Op 11 juli 1899 werd in Turijn de eerste Italiaanse automobielfabriek opgericht, de Fabbrica Italiana Automobili Torino (FIAT). Kort daarna werd de eerste fiat auto uitgebracht de 3½ HP. Sindsdien heeft FIAT met hun modellen en nieuwe ideeën, stap voor stap, hun geschiedenis van het merk geschreven. Fiat gelooft in de toekomst, en in de krachten van hun ideeën.

“Fiat gelooft in de toekomst van de elektrische auto en heeft besloten de gemiddelde CO2-uitstoot van de FCA-groep drastisch te verlagen op weg naar het uiteindelijke doel van nul emissies. Elektrische auto’s staan volop in de schijnwerpers als antwoord op de milieu- en klimaatproblematiek. Met het oog daarop wordt de verkoop ervan in steeds meer landen bevorderd met uiteenlopende stimuleringsmaatregelen. Dat maakt de opkomst van de elektrische auto tot een van de belangrijkste actuele trends in de auto-industrie.” Aldus Fiat zelf.

Bron

Laadpaal FIAT

FIAT 500e

Historie FIAT

 

Op 11 juli 1899 startte een groep investeerders/ondernemers inder de leiding van de Italiaan Giovanni Agnelli het bedrijf ”Societa Anonima Fabbrica Italiana Torino”. Een jaar laterhadden zij hun allereerste fabriek geopend in Corso Dante. De fabriek had direct 150 werknemers in dienst die in 1900 24 auto’s hebben geproduceerd. 

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »