020-7657000

Laadpaal Fisker Karma

Fisker Karma

De Fisker Karma is een luxe Plug-In Hybride auto die door een elektromotor word aangedreven met benzine als generator. Deze auto is ontworpen nadat de eigenaar van Fisker de bekende acteur Leonardo Dicaprio uit een Toyota Prius zag stappen.

Fisker werd in 2007 in Amerika opgericht om luxe plug-in-hybride auto’s te bouwen. De Fisker Karma werd een jaar later, in 2008, voor het eerst aan het publiek getoond tijdens de Detroit Auto Show. Daar werd de Fisker Karma met zijn opvallende lage golvende lijnen enthousiast ontvangen. De productie liet toen nog drie jaar op zich wachten, waarna in 2011 de eerste auto van de band rolde. De Karma is een luxe, plug-in hybride sportsedan.

De Karma was vanaf februari 2011 leverbaar in Nederland. De EcoStandard-versie is ondanks een vrij hoge instapprijs de meest voordelige versie. Standaard uitgerust met onder meer een 10.2” display met touchscreen, zesvoudig elektrisch verstelbare stoelen en stoelverwarming. De meeste klanten kozen echter voor de EcoSport, die iets duurder dan de EcoStandard in de prijslijsten stond. De EcoSport-versie beschikt standaard onder meer over een navigatiesysteem, achteruitrijcamera en een beter audiosysteem dan de standaarduitrusting.

Bron

N

Type stekker aansluiting

Type 1

N

Groote accupakket in kWh

20 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

3,7 kWh

N

Actieradius

83 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0.06 = (20 kWh* 0,23) / 83 km 

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »