020-7657000

laadpaal Fisker Ocean

De markt voor de kleine elektrische SUV gaat de aankomende jaren vol stromen. Niet alleen Fisker maar ook andere fabrikanten komen met een dergelijk model, maar de Fisker ocean moet gaan opvallen in zijn markt. maar ook het design waarop de auto wordt gepresenteerd, Niet alleen op de manier hoe de auto te koop zal zijn. Fisker wilt met deze auto een nieuwe manier van leasen introduceren.

Het lijkt erop alsof de marketingafdeling van Fisker bedacht hadden dat ze iets met een app zouden doen, aangezien die helemaal hot en happening zijn. Zo hebben zij ook het idee dat leasen van de Ocean beter is dan kopen, en hier men meer vrijheid bij willen geven. Daarom hoef je de Fisker ocean niet te kopen, maar willen zij dat je hem gaat leasen via een mobiele app. Het speciale zou zijn is dat je de auto zou kunnen leasen in korte termijn. Hoe het precies gaat werken en wat de prijzen zijn is nog niet duidelijk, Fisker heeft ook nog vanuit hun niks laten horen. Wel beloofde zij al dat de Fisker ocean goedkoper zou zijn dan de elektrische Volvo XC-40.  

Volgens Fisker is de ocean ook nog de meest duurzaamste voertuig. De auto wordt voor een groot deel gemaakt uit gerecyclede materialen. Hieronder vallen bijvoorbeeld de vloermatten die de autofabrikant maakt van afgedankte visnetten die uit de ocean worden gevist. Het rubber van het interieur is afkomstig van restanten van het fabriceren van autobanden. Daarnaast is het hele interieur veganistisch.

Dankzij de zonnepanelen op het dak zou de auto ook nog eens 1.610 kilometer aan bereik gratis kunnen bijladen. Standaard zou de Fisker ocean een actieradius hebben van 400 tot 480 kilometer. De auto heeft een 80 kWh-accupakket. Hoe snel de auto kan laden heeft Fisker nog niet laten weten.

Fisker wilt de auto in 2022 uitbrengen en verkopen voor minder dan €40.000 (of onder een leasecontract) op de elektrische markt brengen en gaat de auto op 4 januari 2020 aan de wereld tonen. 

*Alle specificaties hieronder zijn schattingen*

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Groote accupakket in kWh

80 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

N

Actieradius

440 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

Laadpunt voor thuis

Ratio Home Box

Vanaf €431,00 Excl. BTW

Eve Singe Pro-Line

Vanaf 975,00 Excl. BTW

Ratio Smart Home Box

Vanaf €519,00 Excl. BTW

Translate »