020-7657000

Laadpaal Ford C Max plug in hybride

Ford C Max plug in hybride

 

De Ford C-MAX is een belangrijke speler in het MPV-segment. De C-MAX bied bijzonder veel ruimte en een goed zicht op de weg door een hoge zit.

Slimme technologie
Deze Ford is leverbaar met diverse slimme Ford technologieën die de veiligheid en het gebruiksgemak bevorderen, zoals Active Park Assist, Active City Stop en FordSYNC. De Ford C-MAX is met nog veel meer slimme Ford technologieën leverbaar. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren welke Ford technologie nog meer leverbaar is voor beide modellen.

Een praktische MPV mag er best een beetje sportief uitzien en daarom komt Ford nu met de C-Max Sport. Dankzij de side skirts, in kleur meegespoten onderste bumperdelen en de 17 inch lichtmetalen wielen krijgt de C-Max een heel andere uitstraling. De wielen kunnen tegen een meerprijs van 600 euro ook in maatje 18 inch worden geleverd. Andere uiterlijke kenmerken van de Sport-uitvoering zijn de in zwart uitgevoerde grille en spiegelkappen en het zwarte dak.

Het interieur is aangekleed met sportstoelen die zijn afgewerkt met stiksels in een contrasterende kleur. Andere kenmerken zijn de zwarte hemelbekleding en zwarte cijfers op de versnellingspook. De nieuwe uitvoering is standaard uitgerust met onder andere parkeer-, regen- en lichtsensoren, een automatisch dimmende binnenspiegel, cruise control en airconditioning.

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Groote accupakket in kWh

67.1 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

7.2 kW

N

Actieradius

260 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,006 = (64 * 0,23) / 260 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »