Hulp nodig met kiezen?

Select your car brand and find the best charging solution for your EV.
> Go to brand page

Reviews

Opening hours & information


Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

+31(0)20 261 4634
Ma-vr: 09:00 – 18:00
Zat: 10:00 – 18:00

Laadpaal Ford Focus Electric

De productie van de volledig elektrische versie van de Ford Focus is in Europa intussen ook gestart. Laadt sneller op dan de concurrenten, aldus Ford. De Ford Focus heeft altijd bekend gestaan om zijn geavanceerde rijdynamiek, uitzonderlijke controle en nauwkeurige wegligging. En behalve de energiebron is de Focus Electric niet anders. Zodra uw voet het gaspedaal aanraakt, voelt u meteen veel vermogen. Zoekt u nog een laadpaal Ford Focus? Wij adviseren u graag. Doordat wij een groot assortiment laadvoorzieningen hebben en een brede kennis van de markt kunnen wij het beste onafhankelijke advies geven over een laadpaal Ford Focus. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of gratis een vrijblijvende offerte aanvragen.

Laadproducten voor de Ford Focus Electric:

Wilt u een offerte of meer informatie?

[maxbutton id=”1″] of bel ons direct op +31(0)20 2614634EV Laadpas

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.Laadpaal Ford Focus Electric

 

Omdat de Focus Electric een volledig elektrische auto is, die uitsluitend wordt aangedreven door een geavanceerd lithium-ion accusysteem, is de uitstoot 0%. Zonder olie- en luchtfilters, bougies of andere, traditionele motoronderdelen, bespaart u ook nog eens op onderhoudskosten.

Behalve het feit dat de auto geen uitstoot heeft, heeft het elektrisch vermogen nog een groot voordeel: de motor draait bijna geruisloos. Zelfs bij de topsnelheid van 137km/u zorgt de technologie voor een ontspannen sfeer in de auto en stilte aan de buitenkant. U zult ook merken dat het vermogen naadloos wordt overgebracht wanneer u het gaspedaal indrukt, waardoor de rijervaring uiterst soepel zal aanvoelen.

De Focus Electric wordt aangedreven door een vooruitstrevend 23kWh vloeistofgekoeld lithium-ion accusysteem. De volledig elektrische motor is speciaal ontworpen om energieverlies en warmteontwikkeling te helpen verminderen. Het accusysteem beschikt ook over een geavanceerd verwarming/koeling-systeem om de batterijtemperatuur te regelen en de levensduur van de batterij te verlengen. Als gevolg hiervan, kunt u het maximale aantal kilometers (tot 162 km) uit elke oplaadbeurt halen.

Technische Gegevens

Stopcontact 10:00
Regulier (11kWh) 06:16 (AC 1-fase laden)
Laadcapaciteit AC 1-fase
Topsnelheid (km/h) 135
Actieradius accu (km) 160
Vermogen (kW) 100
Uitstoot (g/km) 0
Accelaratie (0-100km/h) 9.6
Koppel (Nm) 245

 

Uw winkelwagen

Aanbevolen producten