020-7657000

Laadpaal Ford Mustang Mach-E

De Ford mustang Mach-E is eindelijk gepresenteerd. Volgens Ford is deze auto een vervolg op de Ford Gamma. Met deze auto moet je geen coupé of cabriolet wensen, want de Mustang Mach-E is altijd een vijfdeurs SUV. Volgens Ford was daar de meeste vraag naar in de markt. Als we kijken naar wat de concurrenten doen van Ford (Mercedes EQC,  Audi e-tron, Jaguar I-Pace) dan is dat geen vreemde gedachte.

Ook zal de Ford Mustang Mach-E in meerdere aandrijflijnen beschikbaar zijn, namelijk de standard-range, de mid-range en de long-range met alle 3 een vierwielaandrijving. Wat Ford wél vermeld is dat er drie verschillende rijdmodules zijn: Engage, Whisper en Unbridled. Het is deels een gimmick, deels een echte feature die Ford uitbrengt. Zo past de besturing zich aan de rijdmodus aan. Het gimmick gehalte zit hem in het feit dat het ‘geluid’ en de verlichting zich ook aanpassen aan de manier van rijden van de bestuurder. De Mustang Mach-E is voorzien van MagneRide, adaptieve dempers die zich aan de rijdomstandigheden kunnen aanpassen.

Ford Mustang AWD en First Edition
De Ford Mustang AWD en de Ford Mustang First Edition zijn variaties van de originele Mach-E. Het grootste verschil tussen de twee zit hem in de actieradius, het vermogen en daarmee natuurlijk ook de prijs. De actieradius van de variaties ligt 60 kilometer lager dan dat van de Mach-E. Dit zal vooral komen door het extra vermogen wat er in de AWD en First Edition zit, namelijk 337 pk in plaats van 285. Dit heeft invloed op de prijs, waardoor je de AWD kan kopen vanaf €57.665 en de Mustang First Edition kan kopen vanaf €70.940. Natuurlijk hebben de variaties andere snufjes wat de auto’s duurder of beter maken zoals een panorama dak, andere remklauwen en verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie.

N

Type 2 stekker aansluiting

 

 

N

68,0 KWh accupakket

N

11 KW maximale laadvermogen per uur

N

Actieradius vanaf 345 km

N

269 pk

N

Prijs vanaf €49.925

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »