Laadpaal Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Ioniq Electric

De Hyundai IONIQ Elektrisch, de drempel om elektrisch te gaan rijden was nog nooit zo laag. De Hyundai IONIQ Electric is een volledig elektrische auto en stoot dus geen schadelijke stoffen uit. Voor de Hyundai Electric heeft Hyundai allemaal duurzame en biologisch afbreekbare materialen gebruikt. Heel milieuvriendelijk dus. Het interieur zijn vervaardigd van recyclebaar plastic.

De IONIQ is een line- up van de elektrische aandrijving mid -size hatchbacks vervaardigd door Hyundai. De line- up bestaat uit een hybride, een 100% elektrische en een Plug-in auto. Bij de productie van de IONIQ zijn diverse recyclebare materialen gebruikt. Zo is het dak gemaakt van bestanddelen uit suikerriet en diverse andere componenten in het interieur zijn vervaardigd van recyclebaar plastic.

“De IONIQ Electric betekent elektrisch rijden op zijn best. Hij is superstil, accelereren is indrukwekkend en schakelen gaat helemaal automatisch. Bovendien kom je op een volle accu ruim 311 kilometer ver en is zijn wegligging – dankzij een laag zwaartepunt – uitstekend. Natuurlijk is de IONIQ Electric volledig connected met onder meer Bluelink en is hij voorzien van het uitgebreide Hyundai SmartSense-veiligheidspakket.” Aldus Hyundai zelf.

Bron

 

N

Type stekker aansluiting Type 2

N

Groote accupakket 38,8 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur 7,2 kWh

N

Actieradius 250 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch) €0,04 = (28 * 0,23) / 250 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken