020-7657000

Laadpaal Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona Electric

Deze Hyundai is een geheel nieuwe versie van de Kona met slechts 4% bijtelling voor zakelijke rijders. De Hyundai is een de eerste volledig elektrische aangedreven compacte SUV in Europa.  Een baanbrekende zero emissie auto met indrukwekkend rijbereik van 400 km op volle batterij. Met ook een ruim interieur en een krachtig uiterlijk.  bij de auto verkiezing in Noord Amerika, is de auto is verkozen tot Electric SUV van het jaar 2019.

Standaard zit de Comfort-uitvoering ruim in de spullen, maar wil je net wat meer luxe aan boord kun je hem tegen een meerprijs upgraden naar de Fashion-uitvoering. Ook kun je upgraden naar een groter accupakket en sterkere elektromotor (64 kWh en 204 pk). Met snelladen zitten de accu’s binnen het uur weer voor 80% vol. Aan het stopcontact doet de 39 kWh-versie er een kleine 5 uur over, de 64 kWh versie bijna 7,5 uur.

Private Lease nu de Hyundai Kona Electric Comfort vanaf 469,- per maand*. Er is ook een hybride uitvoering van de Hyundai Kona. Private lease van ANWB is leasen zonder langdurige contracten, met flexibele voorwaarden. Zelfs aan de Wegenwacht is gedacht. Kies je kleur, accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw Hyundai Kona Electric per maand gaat kosten. 

Bron

N

Type stekker aansluiting Type 2

N

Groote accupakket 64,0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur 11 kWh

N

Actieradius 400 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch) €0,04 = (64,0 * 0,23) / 400 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »