020-7657000

Laadpaal Kia E Niro

Kia E Niro

Deze Kia, is ruim, rustig, heeft altijd power, je zoeft altijd over de weg of je nou 50 km hebt of 130 km je rijdt het is altijd rustig. De E-Niro heeft intelligente veiligheidstechnologieën, genaamd Drive Wise. Het is ontwikkeld om autorijden veiliger en makkelijker te maken, helpen deze systemen je om risico’s eerder te zien en effectief te vermijden zodat jij optimaal kunt genieten. Verder is dit Kia model 100% elektrisch en 0% compromis.

De e-Niro zit vol met energie! Hij combineert het stijlvolle design van een compacte crossover met de hoge efficiency van een geavanceerde volledig elektrische aandrijflijn. Met een 7,4 kWh laadvermogen per uur en heeft de e-Niro een actieradius van maar liefst 485km. De Kia e-Niro is behalve geavanceerd en innovatief ook de ruimste en meest praktische elektrische auto in zijn klasse. Het interieur, de bagageruimte én het uitrustingsniveau zijn groter en royaler dan van andere vergelijkbare modellen.

“Ontdek een nieuwe wereld van intelligent comfort en verrassende ervaringen. De nieuwe Kia e-Niro geeft je krachtige acceleratie, eenvoudig opladen en een groot bereik. Zo rijd je veilig en comfortabel in een ruim, mooi en bijzonder stil interieur en helemaal emissievrij! Duurzaam autorijden was nog nooit zo prettig.” Aldus Kia zelf.

Bron

 

 

N

Type stekker aansluiting Type 2

N

Groote accupakket 64 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur 7,2 kW

N

Actieradius 370 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch) €0,04 = (64 * 0,23) / 370 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »