020-7657000

Laadpaal Kia e-Soul

Kia e-Soul

Begin dit jaar trok Kia tijdens de Los Angeles Auto Show het doek van de nieuwe, derde generatie Soul. Die vrolijke Koreaan komt alleen als puur elektrische e-Soul naar ons land. Nu weten we ook wat die variant moet kosten.

Maak kennis met DRIVE WiSE, het nieuwe systeem in de KIA e-Soul. Het label waarmee Kia haar intelligente veiligheidstechnologieën presenteert. Ontwikkeld om autorijden makkelijker en veiliger te maken, helpen deze systemen je om risico’s eerder te zien en effectief te vermijden zodat jij optimaal kunt genieten. Ook is de telefoon te besturen vanuit Apple Carplay en Android Auto.

Opladen gaat heel eenvoudig met de standaard- of snellaadaansluiting, thuis of aan een openbare laadpaal. Bij snelladen vul je de accu’s al tot 80% bij in een half uur, afhankelijk van capaciteit van de aanwezige stroomvoorziening, buiten temperatuur en temperatuur van de batterij. Dit maakt het laden van de Kia e-Soul heel gemakkelijk. Kia is druk bezig met het implementeren van elektrische auto’s voor op de markt, zodat ze later volledig elektrisch kunnen gaan worden en dus volledig overstappen naar de EV wereld en dus zo geen benzine meer te gaan gebruiken voor hun auto’s.

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Groote accupakket in kWh

67.1 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

7.2 kW

N

Actieradius

370 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,03 = (64 * 0,23) / 485 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »