020-7657000

Laadpaal Kia Optima

Kia Optima

Opvallend design, innovatieve technologie en maximaal comfort. De combinatie van al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Kia Optima en de Kia Optima Sportswagon de auto’s uniek maken. De auto straalt kracht uit, maar ook elegantie. Het voertuig is veelzijdig en efficiënt. Of je ‘m nu zakelijk of particulier rijdt, de Optima maakt van elke reis een feestje.

Deze Kia Sportswagon is standaard al rijk uitgerust. Wil je hem geheel naar eigen smaak voorzien van accessoires dan ben je hier aan het juiste adres. Kies voor accessoires om jouw Kia persoonlijker te maken. Want accessoires maken jouw Kia nog mooier en zorgen voor een personal touch.

Je kunt bij Kia kiezen uit een breed aanbod accessoires. Of het nu om lichtmetalen velgen, winterbanden, een uitlaatsierstuk of een trekhaak gaat, met Kia-accessoires is er heel veel mogelijk.

“De Optima Sportswagon beschikt over Drive Mode Select. Voor een extra kick is er de sport-modus. Die zorgt voor een sportiever schakelgedrag en nog strakkere besturing. De Optima is niet alleen aan de buitenkant gewaagd en opvallend.” Aldus Kia zelf.

Bron

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Groote accupakket in kWh

64 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

7,4 kWh

N

Actieradius

485 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,03 = (64 * 0,23) / 485 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »