Hulp nodig met kiezen?

Select your car brand and find the best charging solution for your EV.
> Go to brand page

Reviews

Opening hours & information


Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

+31(0)20 261 4634
Ma-vr: 09:00 – 18:00
Zat: 10:00 – 18:00

Laadpaal Kia Soul EV

De Kia Soul EV is de eerste volledig elektrische auto van Kia. De Soul EV heeft een indrukwekkend actieradius, een opvallend design, LED-verlichting en een eco-vriendelijk interieur. De lakkleuren zijn naar wens ook in “two-tone” leverbaar. Heeft u nog geen laadpaal voor uw elektrische Kia Soul? Wij adviseren u graag over de beste laadpaal Kia Soul. Wij hebben een ruim assortiment in kwaliteitsproducten en een brede kennis van de markt, waardoor wij goed advies kunnen geven naar uw wensen, zodat u de beste laadpaal Kia Soul kan aanschaffen. Voor meer informatie neem dan contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Laadproducten voor de Kia Soul EV:

Wilt u een offerte of meer informatie?

[maxbutton id=”1″] of bel ons direct op +31(0)20 2614634EV Laadpas

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.
Laadpaal Kia Soul EV

De elektrische Kia Soul EV biedt puur rijplezier. U geniet van een riant vermogen en een uitstekend koppel. De Soul EV is hierdoor in staat zeer snel te accelereren. Het actieradius van 212 km* en het ontbreken van CO2-uitstoot bedienen zowel een praktisch ingestelde geest als een groen geweten. De minimale geluidsproductie en uitstekende stabiliteit zorgen voor optimaal rijcomfort voor de bestuurder en passagiers.

De actieradius van de Soul hangt af van de batterijstatus. Veel systemen zijn daarom zo gemaakt dat ze de energie in het systeem houden of zelfs energie teruggeven. Denk bijvoorbeeld aan het terugwinnen van remenergie, maar ook aan efficiency bij verwarmen en koelen.

De Soul EV kan al worden voorverwarmd of afgekoeld met de stroom van het laadstation tijdens het laden. Het opladen kan met een standaard oplaadkabel via een normaal stopcontact of via een snellader bij een openbaar laadstation. Als de kabels niet worden gebruikt, kunt u ze bewaren in de speciale ruimte onder de vloer van de bagageruimte. Ook van buitenaf is de laadstatus zichtbaar. Kortom, aan alles is gedacht.

De compacte lithium-ion-polymeeraccu van 27 kWh bevindt zich onder de vloer van het interieur en heeft een indrukwekkend rijbereik van 212 km*. De efficiënte, lichtgewicht motor van 81,4 kW (110 pk) en 285 Nm maakt een prettige versnelling mogelijk.

Technische Gegevens

Stopcontact 11:44
Regulier (11kWh) 02:27 (AC 1-fase laden)
Snelladen 00:07 (6 = 80% van: 7.5kWh)
Laadcapaciteit AC 1-fase + DC
Topsnelheid (km/h) 145
Actieradius accu (km) 160
Vermogen (kW) 110
Uitstoot (g/km) 0
Accelaratie (0-100km/h) 11
Koppel (Nm) 284

 

Uw winkelwagen

Aanbevolen producten