Laadpaal Lightyear

Vraag direct uw offerte aan

Lightyear is gemaakt om meer te doen dan alleen het oog te aanspreken. Ze hebben niets als vanzelfsprekend aangenomen en elk onderdeel van de auto opnieuw geëvalueerd. Als gevolg hiervan ziet het Italiaanse ontwerp er niet alleen mooi uit. Elk detail is ontworpen om de efficiëntie en veiligheid te verbeteren.

Zij hebben het ontwerp niet alleen heroverwogen, maar wat prestaties betekenen. Ze hebben Lightyear One vanaf de grond opgebouwd om goed over afstand te presteren. Lightyear werd aangewakkerd door lange trektochten door de Outback en onbewoonde toendra op zonne-energie. Prestaties betekent voor hun die vrijheid van de open weg.

 

Laadpaal Lightyear

Lightyear One

Historie Lightyear

 

De Lightyear One is een door de Nederlandse start-up Lightyear aangekondigde elektrisch motorvoertuig (elektrische auto), dat zowel via het elektriciteitsnet, alsook via de in de carrosserie geïntegreerde zonnecellen kan worden opgeladen.

De oprichters van Lightyear werken sinds 2016 aan de realisatie van de Lightyear One. Dit is een deel van het team achter de Stella en Stella Lux zonneauto’s. De ontwikkelingspartner is het Duitse bedrijf EDAG dat gespecialiseerd is in de auto-industrie. In juni 2017 werden er computersimulaties van het voertuig voorgesteld aan het publiek. De Lightyear One is een puur elektrische personenwagen, waarvan de batterij niet enkel via het elektriciteitsnet, maar ook door de in de carrosserie geïntegreerde zonnepaneelmodules wordt opgeladen. Om de actieradius te verhogen, heeft het model een lage hoogte om zo het frontaal oppervlak en dus de luchtweerstand klein te houden.

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten per laadbeurt.