020-7657000

Laadpaal Lucid Air

Lucid Air

De Lucid air is de toekomst van het luxe. door een nieuw design en geavanceerde technologie te combineren is het een trendzetter in zijn categorie. De Air wilt de beperkingen overtreffen qua ruimte, energie en tijd. Een nieuwe tijd van luxe is onderweg. De auto is een wonder van vorm en verhouding. het interieur van de air is uitgebreid en subliem comfort. De technologie van Lucid zal een nieuwe prestatienorm bepalen. De zuiver elektrische aandrijflijn van dit model biedt een ongeëvenaarde ervaring voor zowel de bestuurder en passagier. Lucid hun intelligente technologie wilt dat u het beste gebruik van uw tijd maakt, de air wordt een natuurlijke uitbreiding van uw verbonden levensstijl.

Op elke as zit een elektromotor met 547 pk. Het gecombineerde vermogen is 1.094 pk en daarmee legt de sedan de kwartmijl af in 9,9 seconden. Aan deze kant van de aardbol nietszeggende waardes, maar neem maar aan dat het serieus snel is. De 0-96-tijd is 2,7 seconden, wat ongeveer gelijk is aan de sterkste Tesla Model S. De batterij meet 110 kWh en volgens Lucid Motors dankt de auto zijn bereik aan slim energiemanagement.

Binnenin plaatst Lucid een 34-inch scherm dat zweeft boven het dashboard. Ze melden trots dat ze voor het volume van de radio een fysieke draaiknop hebben geplaatst. Een serieus goede toevoeging, als je het ons vraagt. Met 32 sensoren kan de Lucid Air deels autonoom rijden. Daarnaast claimt het merk de meest geavanceerde verlichting ter wereld te hebben. Nu hopen dat Lucid Motors de afwerking en de productie goed op de rit krijgt.

Bron

N

Type stekker aansluiting Type 2

N

Groote accupakket 110.0 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur 22 kWh

N

Actieradius 645 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch) €0,04 = (110* 0,23) / 645 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »