020-7657000

Laadpaal Lucid

Lucid

Eén van de veelbelovende nieuwkomers op het gebied van elektrische auto’s is Lucid Motors. We maakten eind vorig jaar kennis met de Air, een futuristisch vormgegeven auto die het qua luxe moet opnemen tegen auto’s als de BMW 7-serie en de Mercedes-Benz S-klasse. Een elektromotor brengt een vermogen van 400 pk over op de achterwielen. Dat geldt voor de basisversie, want de krachtigste versie krijgt twee motoren, die samen 1.014 pk leveren en alle wielen aandrijven. Voor de basisversie claimt het merk dat de Air op één lading zo’n 386 kilometer moet kunnen afleggen. Optioneel zijn accupakketten waarmee de Air zo’n 500 of zelfs 650 kilometer ver moet komen. Verder krijgt de Air standaard alle voorbereiding mee die nodig is voor autonoom rijden.

Lucid Motors, het bedrijf dat de Air ontwikkelt en produceert, spreekt al lang over de komst van een elektrische supersedan. Zo’n vier jaar geleden maakten we voor ’t eerst kennis met het model, maar het duurde tot dit jaar voordat er een datum voor de definitieve marktintroductie werd geprikt. De Air verschijnt begin volgend jaar bij de eerste Amerikaanse klanten en wordt de nieuwe benchmark wat betreft elektromobiliteit.

In die wereld gaat het uiteraard om acceleratie, maar het elektrische rijbereik en het snellaadvermogen zijn misschien nog wel belangrijker. Twee dingen waar de gloednieuwe Air absoluut in uitblinkt.

Bron

Laadpaal Lucid

Lucid Air

Historie Lucid

 

Lucid is opgericht in 2007 onder de naam van atieve, ze zijn origineel gericht op elektrische batterijen en andere elektrische componenten voor andere bedrijven, sinds 2016 zijn ze officieel geopend als Lucid motors en gingen zich volledig focussen op het maken van elektrische auto’s.

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »