Laadpaal Lucid

Eén van de veelbelovende nieuwkomers op het gebied van elektrische auto’s is Lucid Motors. We maakten eind vorig jaar kennis met de Air, een futuristisch vormgegeven auto die het qua luxe moet opnemen tegen auto’s als de BMW 7-serie en de Mercedes-Benz S-klasse. Een elektromotor brengt een vermogen van 400 pk over op de achterwielen. Dat geldt voor de basisversie, want de krachtigste versie krijgt twee motoren, die samen 1.014 pk leveren en alle wielen aandrijven. Voor de basisversie claimt Lucid dat de Air op één lading zo’n 386 kilometer moet kunnen afleggen. Optioneel zijn accupakketten waarmee de Air zo’n 500 of zelfs 650 kilometer ver moet komen. Verder krijgt de Air standaard alle voorbereiding mee die nodig is voor autonoom rijden.

Laadpaal Lucid

Lucid Air

Historie Lucid

 

Lucid is opgericht in 2007 onder de naam van atieve, ze zijn origineel gericht op elektrische batterijen en andere elektrische componenten voor andere bedrijven, sinds 2016 zijn ze officieel geopend als Lucid motors en gingen zich volledig focussen op het maken van elektrische auto’s.

Offerte of meer informatie?

Vraag een offerte aan of bel ons direct op +31(0)20 2614634

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.

Translate »