020-7657000

Laadpaal Mercedes EQA

Mercedes EQA

De Mercedes EQA heeft een volledig nieuwe bedienings- en aanduidingsconcept met natuurlijke, intuïtieve spraakbediening, zelflerende functies, aanraakgevoelige touch-oppervlakken en een widescreen cockpit met een extreem hoge resolutie.

De EQA straalt puurheid, rust en moderniteit uit. Daarmee belichaamt het model de nieuwe designtaal van progressieve luxe. Geselecteerde highlights: Black panel-grille, Led-lichtstrook voor en achter, Widescreen cockpit. ook heeft de Mercedes EQA een vrijwel geruisloos rijden en de traploze acceleratie zorgen bij elke rit voor veel emotie. Deze ervaring kan nauwelijks in woorden worden gevat, maar wel in cijfers en feiten.

De nieuwe EQA is kenmerkend voor een moderne en verantwoordelijke levensstijl. De stille en lokaal emissievrije aandrijving is ook een weldaad voor de omgeving. Bovendien zijn voor het vervaardigen van bijna 100 onderdelen duurzame grondstoffen gebruikt.

De Mercedes-Benz EQA is een elektrische variant van de GLA met een actieradius van ongeveer 400 km. Wie liever nog even niet overstapt naar een elektrische auto kan al de plug-in hybride versie leasen van deze crossover. In 2021 volgt dus de 100% elektrische EQA. In een nieuw filmpje van Mercedes wordt de auto in weer en wind de weg opgestuurd. Enerzijds om de rijeigenschappen te demonstreren, anderzijds om aan te tonen dat hij zo goed als af is.

Bron

N

Type stekker aansluiting

Type 2

N

Groote accupakket in kWh

93,4 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur

11 kW

N

Actieradius

425 km

N

Prijs per kilometer (Elektrisch)

€0,006 = (11 * 0,23) / 425 km

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage?
Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »