020-7657000

Laadpaal Mercedes EQB 350 4MATIC

Laadpaal Mercedes EQB 350 4MATIC

Op de autoshow van Shanghai maakte de elektrische Mercedes EQB zijn introductie. Dit betekent dat het elektrische modellenaanbod van Mercedes een elektrische zevenzitter rijker is. Momenteel is de auto alleen nog in China gepresenteerd, maar niet getreurd de auto komt ook naar Europa! De EQB is later dit jaar op de Europese markt aanwezig, en dus ook in Nederland.

Qua uiterlijk lijkt de EQB relatief veel op de GLB. Toch heeft de nieuwe EV deels zijn eigen gezicht gekregen. Zo heeft de EQB een voorkant met bredere en plattere kijkers die met elkaar verbonden zijn aan elkaar via een led strip. Ook de achterkant van de EQB komt overheen met de GLB. De EQB heeft dus ook platte achterlichten die net als bij de voorkant dank zij een mooie brede rode strip uit een geheel lijkt te bestaan. De auto is 4,684 meter lang, 1,834 meter breed en 1,667 meter hoog.

De auto is voorzien van een elektrische aandrijflijn van 292 pk. In Europa is de EQB ieder geval beschikbaar met voor- en vierwielaandrijving. Mercedes heeft ook aangegeven dat er versies komen met meer dan 272 pk. De auto heeft een accucapaciteit van 66.5 kWh, hierdoor heeft de auto een actieradius van 340 km.

Blog

N

Type aansluiting: Type 2

N

Grootte accupakket is 66.5 kWh

N

Maximale laadvermogen per uur : 11 kW

N

Actieradius: 340 km

N

272 pk

N

Prijs vanaf: €60.000

Aanvraagformulier - Particulier

Een laadpaal aanvragen voor thuis? Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Aanvraagformulier - Zakelijk

Een laadpaal aanvragen voor het bedrijfspand en/of parkeergarage? Klik hieronder voor een aanvraagformulier.

Merken

Translate »