Laadpaal Mercedes Vito E-cell

Bent u op zoek naar een laadpaal Mercedes Vito E-Cell? Wij adviseren u graag over de beste laadpaal Mercedes Vito E-Cell. Wij hebben een brede kennis van de markt en de producten, en hebben een ruim assortiment met kwaliteitsmerken. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren over de beste laadvoorziening voor uw Vito E-Cell. Wilt u meer informatie over een laadpaal Mercedes Vito? Neem contact met ons op of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Met de Mercedes Vito E-CELL luidt Mercedes-Benz een nieuw tijdperk van elektrische mobiliteit in. Zijn aandrijfconcept is zuiver op elektrische werking gericht en beschikt niet over een aandrijflijn voor een verbrandingsmotor. Daarmee richt hij zich tot zakelijke klanten die hun bestelwagens hoofdzakelijk in stedelijk gebied en over korte afstanden gebruiken. Dit zijn in de eerste plaats wagenparkexploitanten, openbare instellingen, leveringsbedrijven en koerierdiensten. In het kader van het door het Duitse Ministerie van verkeerswezen ondersteunde onderzoeksinitiatief “Modellregion Elektromobilität Stuttgart” wordt een kleine reeks van de Mercedes Vito E-CELL sinds half 2010 bij bepaalde klanten in reële omstandigheden getest.

Laadproducten Mercedes Vito E-Cell:

Wilt u een offerte of meer informatie?

OFFERTE of bel ons direct op +31(0)20 2614634EV Laadpas

Wilt u publiek goedkoper laden, vraag dan onze EV Laadpas aan, geen abonnementskosten, gratis laadpas en de laagste transactiekosten van 10 cent per laadbeurt.Laadpaal Mercedes Vito E-Cell

Of je het rijden met de Vito E-CELL als belevenis van betekenis ervaart, hangt sterk af van de manier waarop je hem bekijkt. De sensatie bestaat voornamelijk uit wat er niet is: motorgeluid, schakelmomenten en de zekerheid van een eindeloze actieradius. Wat biedt de elektrische Vito? Vooral veel rust en comfort, voortvloeiend uit de stilte die na het wegrijden hardnekkig in de auto ‘blijft hangen’. En ook het verslavend soepele accelereren, wanneer de elektromotor 260 Nm aan de voorwielen serveert (andere Vito’s zijn achterwiel aangedreven).

Remmen en uitrollen wordt een sport, omdat je er energie mee kunt terugverdienen. Blijf weg van de snelweg, want de top is slechts 89 km/h en het verbruik bij zo’n vaartje naar verhouding enorm. Om helemaal op te laden heeft de Vito vijf tot tien uur nodig (bij respectievelijk 400 en 230 Volt laadspanning).

Technische Gegevens

Stopcontact 15:39
Regulier (11kWh) 04:54 (AC 2-fase laden)
Laadcapaciteit AC 2-fase
Topsnelheid (km/h) 89
Actieradius accu (km) 130
Vermogen (kW) 60
Uitstoot (g/km) 0
Accelaratie (0-100km/h) Onbekend
Koppel (Nm) 280